Obavijesti

Sport

Komentari 107

Utakmica Uniteda i Liverpoola je otkazana! Navijači se tukli s policajcima, bacali boce i baklje

Utakmica Uniteda i Liverpoola je otkazana! Navijači se tukli s policajcima, bacali boce i baklje

Oko deset tisuća navijača došlo je na prosvjed protiv vlasnika kluba, ali sve je eskaliralo. Došlo je i do tučnjava, na terenu su huligani krali korner zastavice i razbijali kamere

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
, Stadion Old Trafford, Manchester
Sortiranje događaja
ROY KEANE:

Keane je razočaran!

- Unitedovim navijačima je dosta. Oni rade ovo jer vole klub. Nije to samo stvar događaja zadnjih tjedana, nezadovoljstvo se nakupljalo godinama i sad su odlučili da je bilo previše. Velika je to stvar, otkazati ovu utakmicu. Do ovog su dovele godine nezadovoljstva. Vodstvo kluba nije bilo dovoljno dobro, a kad navijači vide ove vlasnike, vide da su oni tu samo zbog novca - rekao je Keane.

 

OGLASIO SE UNITED

Engleski novinari zamijetili su u prijenosu Sky Sportsa kako je jedan policajac imao porezotinu ispod oka, a uz to su primijetili i kako je skupina ljudi zaustavljala automobile na Chester Roadu u blizini stadiona.

Oglasio se i United: 

- Naši navijači su strastveni oko svog kluba i u potpunosti podržavamo pravo na slobodu govora i mirne proteste. Međutim, žao nam je zbog ovakvog prekida i poteza koji su stavili sve druge navijače i osoblje kluba, kao i policiju u opasnost. Pomagat ćemo policiji u istrazi.

OGLASILA SE PREMIER LIGA

Povodom otkazivanja utakmice oglasila se i Premier liga:

- Ovo je zajednička odluka policije, lige, oba kluba i lokalnih vlasti. Sigurnost svih na Old Traffordu najbitnija je, a iako razumijemo osjećaje onih koji protestiraju, strogo osuđujemo svo nasilje i kriminal, kao i ulazak na zemljište Old Trafforda s obzirom na Covid-19 pravila. Navijači mogu izraziti svoje mišljenje na mnoge načine, ali ovo što je danas napravila jedna manjina nema opravdanja - rekli su iz lige.

- Simpatiziramo se s policajcima koji su morali biti u ovoj opasnoj situaciji, a o novom datumu utakmice obavijestit ćemo ubrzo.

 

POGLEDAJTE VIDEO NAGURAVANJA

U okolici Old Trafforda ranije je došlo i do nekoliko tučnjava.

Tek je par snimki došlo u javnost, a na jednoj se vidi kako se navijači naguravaju s policijom te policijske službenike gađaju raznim predmetima.

POGLEDAJTE VIDEO:

UTAKMICA JE OTKAZANA

Utakmica je otkazana!

Iako je policija rastjerala i navijače oko Lowry hotela u centru Manchestera, od susreta ipak neće biti ništa.

Novi datum odigravanja još je nepoznat.

 

Komentari 107