Sport

Komentari 23

VIDEO Navijači Uniteda iščupali i bacali kamere, bakljom gađali legendu engleskog nogometa

VIDEO Navijači Uniteda iščupali i bacali kamere, bakljom gađali legendu engleskog nogometa

Jamie Carragher se sagnuo, a potom pobjegao u sigurnost unutrašnjosti Old Trafforda. Iz gnjevne skupine navijača prema njemu je doletjela zapaljena baklja

Oko deset tisuća navijača Manchester Uniteda došlo je na prosvjed protiv vlasnika kluba obitelji Glazer uoči najvećeg engleskog derbija protiv Liverpoola, ali sve je eskaliralo. Nered kakav se godinama nije vidio na engleskim travnjacima odvijao se u trenucima kada navijačima nije dozvoljen ulaz na stadion zbog korona virusa.

Tučnjava s policijom, dimne bombe na Old Traffordu, krađa korner zastavica... Kao da se u Manchesteru odvijao direktan udar na vlast, a ne prosvjed navijača.

Kamere velebnog engleskog stadiona zabilježile su i nemile scene, trenutak kada je jedan huligan iščupao kameru te ju bacio prema travnjaku Old Trafforda.

Kamera je zatim pokazala na transparent na kojem je pisalo "Možete kupiti naš klub, ali ne možete naša srca i dušu".

Također, Sky Sports je izvijestio da je njihov stručni komentator Jamie Carragher, inače legenda Liverpoola i velikan engleskog nogometa, doživio napad.

Kasnije je The Sun objavio snimku na kojoj se vidi kako iz skupine gnjevnih navijača Manchester Uniteda prema Carragheru, koji je bio u novinarskoj loži na Old Traffordu, leti zapaljena baklja. Legendarni stoper se sagnuo, a potom sklonio u sigurnost unutrašnjosti stadiona.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci