To je to što me zanima!

Provokacija ili? Gavranović je proslavio titulu uz izjavu Bjelice

"Dok se gori bavi boljima, bolji se bave sobom. Zato i jesu bolji", komentirao je Bjelica jesenas optužbe Zorana Mamića da mu trener Osijeka pokušava stvoriti nemir među igračima. Sada je te riječi ponovio Gavranović
Vidi originalni članak

Zagrebački je Dinamo pobjedom 5-1 na Rujevici osigurao 22. naslov prvaka Hrvatske, a četvrtu uzastopnu. U najzanimljivijoj HNL sezoni proteklih godina 'modri' su slavili ispred Osijeka koji vodi njihov bivši trener Nenad Bjelica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Osječana tijekom cijele se sezone ponašao gospodski, sve do trenutka kada je shvatio će titula ipak izmaknuti iz njegovih ruku pa je zadnjih kola više pričao o 'korporaciji', neregularnosti prvenstva...uglavnom svime što mu nije smetalo dok je bio na klupi zagrebačke momčadi, nego o onome što se događa na zelenom travnjaku.

OREŠČANIN: TO JE VATERPOLO Bjelica: Uvjeti? Utakmica je bila neregularna! A ionako su šanse Osijeka za naslov bile male...

Upravo zato ni Mario Gavranović nije propustio priliku 'bocnuti' bivšeg trenera nakon proslave naslova.

- Dok se lošiji bave boljima, bolji se bave sobom! Zato i jesu bolji - citirao je u opisu Bjelicu koji je takvu izjavu dao nakon jednog intervjua Zorana Mamića koji je krajem rujna optužio Bjelicu da zove svoje bivše igrače i tako pokušava narušiti atmosferu u svlačionici.

Iako, originalno, Bjelica je umjesto riječi "lošiji" spomenuo "gori"...

ŠAMPANJAC TEKAO U LITRAMA Pogledajte slavlje Dinamovih igrača nakon osvajanja titule

Idi na 24sata

Komentari 8

  • intellectus 10.05.2021.

    Krasna kontra, s takvima treba tako komunicirati. Veliko bravo za Gavranovića, čestitke Dinamu.

  • 10.05.2021.

    Tko je ovaj????

  • MateCro 10.05.2021.

    Tako je i tako će biti. Bravo Gavro

Komentiraj...
Vidi sve komentare