Sport

Komentari 82

Pogledajte slavlje Dinamovih igrača nakon osvajanja titule

Pogledajte slavlje Dinamovih igrača nakon osvajanja titule

Šampanjac, pjevanje, grljenje, skakanje... Emocije su bile na razini. Nekima je ovo posljednja sezona u Dinamu, a kako je ljepše završiti ju nego - trofejem?! Svlačionicom se zaorilo: šampioni, šampioni...

Dinamo je prvak Hrvatske!

Do titule su 'plavi' došli fantastičnom pobjedom protiv Rijeke 5-1 i tako nastavili s prekrasnom sezonom za navijače zagrebačkog kluba. Nakon briljantnog uspjeha u Europi gdje ih je ipak zaustavio Villarreal, ovdje su tri kola prije kraja riješili posao i ipak završili iznad Osijeka koji se činio ozbiljnim konkurentom veći dio sezone.

- Naš put još nije završen. Mi pretendiramo i na Kup, tek onda bi ta sezona bila fantastična, možda i najbolja u zadnjih 50 godina, možda najbolja u povijesti. Želim zahvaliti direktnim proizvođačima igrača, zahvaliti i svih 26, 27 igrača. Čestitam stručnom stožeru, Zoranu Mamiću koji je do unatrag par kola bio s nama i praktički trasirao taj put. Onima koji brinu o nama, cijeloj Dinamovoj familiji jer zaista jesmo obitelj. I kada se netko tako trudi onda ga i nagradi - rekao je trener Dinama Damir Krznar, a ubrzo je počelo navijanje.

Šampanjac, pjevanje, grljenje, skakanje... Emocije su bile na razini. Nekima je ovo posljednja sezona u Dinamu, a kako je ljepše završiti ju nego - trofejem?!

Svlačionicom se zaorilo: šampioni, šampioni...

POGLEDAJTE PRVI VIDEO PROSLAVE OVDJE:

Najčitaniji članci