Sport

Komentari 8

Provokacija ili? Gavranović je proslavio titulu uz izjavu Bjelice

Provokacija ili? Gavranović je proslavio titulu uz izjavu Bjelice

"Dok se gori bavi boljima, bolji se bave sobom. Zato i jesu bolji", komentirao je Bjelica jesenas optužbe Zorana Mamića da mu trener Osijeka pokušava stvoriti nemir među igračima. Sada je te riječi ponovio Gavranović

Zagrebački je Dinamo pobjedom 5-1 na Rujevici osigurao 22. naslov prvaka Hrvatske, a četvrtu uzastopnu. U najzanimljivijoj HNL sezoni proteklih godina 'modri' su slavili ispred Osijeka koji vodi njihov bivši trener Nenad Bjelica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trener Osječana tijekom cijele se sezone ponašao gospodski, sve do trenutka kada je shvatio će titula ipak izmaknuti iz njegovih ruku pa je zadnjih kola više pričao o 'korporaciji', neregularnosti prvenstva...uglavnom svime što mu nije smetalo dok je bio na klupi zagrebačke momčadi, nego o onome što se događa na zelenom travnjaku.

Upravo zato ni Mario Gavranović nije propustio priliku 'bocnuti' bivšeg trenera nakon proslave naslova.

- Dok se lošiji bave boljima, bolji se bave sobom! Zato i jesu bolji - citirao je u opisu Bjelicu koji je takvu izjavu dao nakon jednog intervjua Zorana Mamića koji je krajem rujna optužio Bjelicu da zove svoje bivše igrače i tako pokušava narušiti atmosferu u svlačionici.

Iako, originalno, Bjelica je umjesto riječi "lošiji" spomenuo "gori"...

Najčitaniji članci