To je to što me zanima!

'Trenerski posao? Moram misliti na zdravlje. A preokret u analizi ćete vidjeti na Mundijalu 2022.'

Bih li opet bio menadžer? To bi moralo biti u uvjetima koje smatram optimalnima, inače ne, rekao je Arsene Wenger, trener koji je na klupi Arsenala proveo pune 22 godine
Vidi originalni članak

Kada je Arsene Wenger (70) prije dvvije godine napustio klupu Arsenala, pozdravili smo se s nogometom 'topnika' kakav smo do tada poznavali, završila je era koja je trajala duge 22 godine. Trenutno Wenger nema novih angažmana, a iako mu nedostaje nogomet, kaže da se ne bi prihvatio bilo kojeg posla. 

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije na Unaia Emeryja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutno radi u Fifi, još od studenog, iako je bilo glasina kako je Bayern htio upravo njega za nasljednika Nike Kovača.

- Mirisao sam travu svakog jutra, a danas sam u administrativnom okruženju, u uredima, pa je jasno da se pomalo osjećam kao uljez - započeo je legendarni trener pa dodao:

EPIDEMIOLOŠKE MJERE U Engleskoj crveni za kašljanje u smjeru suparnika ili suca...

- Želim stvoriti najučinkovitiji analitički centar u Fifi. Znam da je to vrlo ambiciozno, ali vidjet ćete na Svjetskom prvenstvu 2022. da ćemo imati izuzetno učinkovite analize utakmica. Trenutačno radim na angažiranju velikoj broja ljudi za to i mislim da možemo napraviti velik napredak u načinu na koji vidimo nogomet - rekao je Wenger.

REKORDNI 14. NASLOV Arsenal okrenuo Chelsea i uzeo FA Kup! Kovačić dobio crveni

- Svakog dana želim trenirati, to sam radio cijeli život - pojasnio je u razgovoru za Europe 1.

No, jasno je, Arsene ima već puno i previše godina da bi pristao na bilo što. Što zbog svoga imena i reputacije, što zbog zdravlja.

SEPP BLATTER: 'Infantina moraju suspendirati'

- Imam 70 godina, puno sam dao. Trebam li igrati ruski rulet kad se radi o mojem zdravlju? Ne mogu stvari radii napola, zato si postavljam to pitanje - rekao je u razgovoru pa odgovorio na glavno pitanje:

- Bih li opet bio menadžer? To bi moralo biti u uvjetima koje smatram optimalnima, inače ne.

Paris-Saint Germain i Manchester City njegovi su favoriti za uzimanje ovosezonske Lige prvaka, koja se na travnjake vraća ovoga tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • good vibes 03.08.2020.

    Profesor

  • NIKE 03.08.2020.

    Pokušati će "robotizirati" nogometnu igru nešto kao Američke sportove, što će naići na velike otpore. Pa i sadašnji VAR nije dobrodošao kod većine ljubitelja nogometa, uglavnom zbog lošeg korištenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare