To je to što me zanima!

Velika pohvala Tysona Furyja: 'Hrga će postati svjetski prvak'

Filip Hrgović (28) će se 7. studenog boriti protiv Rydella Bookera (39) na Floridi te tako nastaviti uspon prema vrhu. A dobio je i jednog od najboljih teškaša svijeta Tysona Furyja (32) koji mu predviđa blistavu budućnost
Vidi originalni članak

Jedanaest profesionalnih pobjeda, devet od njih nokautom te dogovorena sljedeća borba na putu prema teškaškom vrhu. Nakon lagane pobjede protiv objektivno lošijeg protivnika Aleksandra Kartozije (39), Filip Hrgović (29) kreće u nove izazove. Sljedeći je na redu bivši zatvorenik i sparing partner našeg 'El Animala', Rydell Booker (39).

E, OVO SE OPASNO KUHA... Babić poludio na Hrgovića: J**i se! Ti si sramota! Razbit ću te!

Sve je to put prema vrhu, a nakon Bookera bi Hrga trebao ići na jača i zvučnija imena s kojima je dosad imao i malo problema jer neki od njih nisu željeli ući u ring protiv 'El Animala' jer im je to bio prevelik rizik, a svojevremeno je Eddie Hearn izjavio da bi Filip mogao boksati s onima iz samog vrha. A sad mu je veliku pohvalu dao upravo borac iz samog vrha.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson Fury hvali Filipa Hrgovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje mišljenje o Filipu Hrgoviću je da je odličan borac te veliki potencijal za budućnost i budući svjetski prvak - jasan je bio teškaški prvak svijeta po WBC verziji, Tyson 'Gypsy King' Fury (32).

A kad to kaže netko poput Furyja, te riječi imaju značaj. Hrga će svoj put prema Furyjevoj poziciji nastaviti 7. studenog na Floridi, a nakon toga tko zna što slijedi. Mnogi bi voljeli vidjeti okršaj protiv Alena 'Savagea' Babića (29) s kojim je po tko zna koji put 'zaratio' preko medija, a pitanje je što o tome kažu njihovi menadžeri. 

STRPLJENJA, MOLIM... Hrgović ipak neće tako brzo do meča za titulu svjetskog prvaka

Prema BoxRecu, Alen Babić je boksač od tri zvjezdice (Filip Hrgović ima rejting od tri i pol zvjezdice), te 47. na teškaškoj ljestvici. Bio bi to, prema tome, najteži Filipov protivnik dosad, a njihov bi okršaj zasigurno izazvao velik interes javnosti. Tko zna što nas još čeka u budućnosti hrvatskog boksa - Dillian Whyte hvali Babića, Tyson Fury hvali Filipa Hrgovića, a hrvatski boks ima dva TOP50 teškaša.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • tomazzo 05.10.2020.

    Gluposti Hrgović je 1 liga Babić3 liga nesporedivo

  • anatom 05.10.2020.

    Gdje li su sada Hrgoogađivači ?? Daj da čujemo koju pametnu od vas sada ? Sigurno imate bolji uvid u Hrgoviceve sposobnosti od nekog Furya pa dajte podjelite svoje cijenjeno mišljenje nama tukcima..

  • Antonio1994 05.10.2020.

    Kad Fury kaze da je odličan boksač i da može postati prvak, te riječi imaju težinu jer ipak je on svjetski prvak.. Babica sam sinoć gledao izgledao mi je stvarno loše, on se napucava preko medija s Hrgom da postane popularniji i bolje plaćen, jer on nema šta radit s Hrgom u ringu

Komentiraj...
Vidi sve komentare