To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte nevjerojatan 'kiks' Uefinog igrača godine...

Jako loša reakcija Jorginha koštala je Chelsea pobjede u derbiju protiv Manchester Uniteda. Ipak, kasnije se donekle iskupio golom s bijele točke...
Vidi originalni članak

Messi, Iniesta, Ribery, Ronaldo, Modrić, Van Dijk, Lewandowski, a od ove godine i - Jorginho. To su sve igrači koji su osvojili (neki i više puta) Uefinu nagradu za najboljeg igrača Europe (od 2017. Uefin igrač godine) koja se dodjeljuje od 2011., a mnogima nije jasno kako je moguće da se potonji našao u tom društvu. 

Chelsea je 13. kolu Premiershipa remizirao (1-1) s Manchester Unitedom na Stamford Bridgeu, unatoč apsolutnoj dominaciji. Imala je 23 udarca na gol momčad Thomasa Tuchela, 'crveni vragovi' imali su tri od čega dva u okvir, a jedan je ušao u mrežu. A za njega najveći je krivac Uefin igrač godine Jorginho. 

RALF RANGNICK Zbog njega su Bobana 'otjerali' iz Milana, sad postavlja uvjete da preuzme Manchester United

Pogledajte nevjerojatan 'kiks' Jorginha.

'Plavci' su imali korner u 50. minuti, Alex Telles je ispucao loptu daleko od svog gola, Jorginho kao posljednji igrač Chelsea ju je trebao samo primiriti (ili izbiti daleko od sebe), no umjesto toga lopta se od njega odbila kao od drveta, Sancho ju je ukrao i zabio gol u drugoj uzastopnoj utakmici. 

KAKAV MAJSTOR VIDEO Ismijavali Ronalda zbog ovog slobodnjaka, a on je sve ušutkao 800. golom u karijeri

Talijanski se reprezentativac donekle iskupio u 69. kada je bio precizan s bijele točke, a do kraja utakmice do pobjede su mogle obje momčadi jer je prvo Mendy poklonio loptu Fredu koji ga je pokušao lobati, ali je to bio katastrofalan pokušaj, a duboko u sudačkoj nadoknadi Rudiger je promašio veliku priliku na drugoj strani. Da! Znači United je dva od tri udarca na utakmici imao isključivo zahvaljujući nogometašima Chelseaja koji su danas bili 'velikog srca'...

Chelsea je remijem ostao vodeći u Premiershipu s 30 bodova, no sada City zaostaje tek bod, a Liverpool dva...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Slender 29.11.2021.

    Najveća prevara od igrača koju sam ikad vidio

  • nokia5 28.11.2021.

    Penal za Celzi kao da je svirao amater. Inace videlo se da se Ketik pogubio, da je igrao Ronaldo od pocetka bila bi lagana pobeda MU, ovako kao navijacu Liverpula mogu da kazem samo hvala.

  • nokia5 28.11.2021.

    Penal za Celzi kao da je svirao amater. Inace

Komentiraj...
Vidi sve komentare