To je to što me zanima!

Vjerojatni budući Hrgovićev protivnik: 'Filip je u borbama izgledao kao da želi odustati'

Prema IBF-u, Hrgović ima status obaveznog izazivača. Šveđanin Wallin na ljestvici je spomenute federacije odmah iza Hrgovića. Njihov potencijalni okršaj najavio je Wallin
Vidi originalni članak

IBF je najavio oduzimanje pojasa boljem iz okršaja Oleksandr Usik - Tyson Fury ako se odluče raditi i revanš. Za upražnjeni bi se pojas borili Filip Hrgović (31 godina, 16-0) i Otto Wallin (32, 26-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Filip nokautirao Australca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema IBF-u, Hrgović ima status obaveznog izazivača. Šveđanin Wallin na ljestvici je spomenute federacije odmah iza Hrgovića.

- Ja sam broj dva i ako titula postane dostupna borit ću se s Hrgovićem za nju. S Furyjem se nikad ne zna što će učiniti, ali nadam se da će se njegova borba s Usykom dogoditi jer je to dobro za boks, a možda bude dobro i za mene - rekao je Wallin u razgovoru za Seconds Out, pa govorio o svom potencijalnom sljedećem protivniku, odnosno najboljem hrvatskom teškašu:

- Mislim da je Hrgović dobar borac, ima solidno zaleđe, solidno amatersko iskustvo, neporažen je kao profesionalac, ali u posljednja dva meča vidio sam rupe u njegovim izvedbama. U borbama sa Zhileijem Zhangom i Dempseyjem McKeanom vidio sam neke rupe, možda ne u tehničkom pogledu, nego u mentalnom. Protiv Zhanga je izgledao gotovo kao da želi odustati, a slično je bilo i protiv McKeana, bilo je određenih trenutaka kad nije izgledao dobro i kad je djelovalo kao da ne želi biti tamo. To je čudno.

'EL ANIMAL' OPET IZVISIO Hrgin promotor: Razmišljamo o tužbi! Ovo baš i nije moralno... OPET JE IZVISIO Hrgović: Možda bi bilo i malo glupo ići u jedan tako težak meč

Wallin je nastavio...

- Mislim da mi je to velika prilika da osvojim teškašku titulu. Švedska nije imala svjetskog prvaka u teškoj još od Ingemara Johanssona, a od tada je prošlo 60 godina, stoga bi to bilo nevjerojatno.

A što ako će se meč za IBF-ovu titulu održati u Hrvatskoj?

- Ne pridajem previše pozornosti tome gdje će borba biti održana, ali ne vjerujem da će se to dogoditi u Hrvatskoj. Vidjet ćemo što će se dogoditi i tko će biti promotor. Ako i bude u Hrvatskoj, nije mi važno, tijekom karijere sam se borio skoro svugdje tako da sam navikao na to. Otvoren sam i za opciju da se borimo u Ujedinjenom Kraljevstvu, to bi bilo lijepo.

SENZACIJA NA POMOLU Veliki preokret: Filip Hrgović ipak će dobiti napad na titulu?! Evo s kim bi se trebao boriti... NOVO IME U ŠEŠIRU Hrgović prvi teškaš na ljestvici, a poznato na koga ide za pojas!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bummser30 26.10.2023.

    Otkinut će mu Hrgović glavu, i neće ga nitko zaustaviti na pohodu za vrh , Hrgović će dogurati do meča za prvaka.

  • gnojna družina 26.10.2023.

    Prebit ce ga hrga ko macku i osigurat si mec koji ce mu donest par milja. Ala ce onda pomocni skladistari kojih je portal pun kmecat. Kmeeeeee

  • branko kvadratić 26.10.2023.

    Jadan li je taj boks gdje Hrgović dominira....čovjek koji ima 16-0 ,a još nije odboksao ozbilljniji meč,čak se i Babića boji,koji bi ga izbombardirao da se sve puši...ovako je to jedna velika lakrdija i sprdačina od Hrgovićevog boksa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare