To je to što me zanima!

Vlašić: Nisam prerastao CSKA. Povratak u Premiership? Pa volio bih negdje bliže doma...

Nisam osjetio neslaganje, svi pričamo jedni s drugima i družimo se - mislim da je atmosfera na zavidnoj razini, kazao je Nikola Vlašić koji će na Euru debitirati na velikom natjecanju
Vidi originalni članak

Nikolu Vlašića (23), svježe oženjenog, čeka prvo veliko natjecanje s reprezentacijom. Za Rusiju se nije izborio, ali sada je zabetonirao svoje mjesto u reprezentaciji. A koje mu je uopće najdraže?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Desetka. Ali nije mi problem ni osmica u rombu ili da budem neki od dva špica. Kramarić? On je odličan igrač i ne gledam ga kao konkurenciju. Tko najbolje odgovara momčadi, neka taj igra. Imam dobar predosjećaj jer imamo dobru ekipu - kazao je Vlašić pred novinarima.

ČESTITAMO! Nikola Vlašić u Splitu je oženio djevojku Anu, a stiže i prinova

VIDEO: IZA KULISA PRIPREMA Vatrena karantena: Izlaska bez nadzora nema, luksuz gdje god se okreneš, a zaštitari sve prate

- Uvijek je motiv igrati za Hrvatsku, ali igrati na Wembleyju protiv Engleske... To će biti spektakl, svi jedva čekamo tu utakmicu. Mnogi su naši igrači odigrali najbolje sezone u karijeri i ako to prenesemo na reprezentaciju, to može biti odlična situacija.

Skoro pa odlična sada je i s ozljedom.

- Ozljeda je prošlost, nije bilo ništa ozbiljno i sad sam već osam dana u maksimalnom pogonu.

ĆORLUKA NAJBOLJI BRANIČ Nogometaši odabrali: Niksi treći najbolji igrač ruskog prvenstva!

Kako Vlašić, kao jedan od mlađih, komentira izbornikovu konstataciju da Hrvatska još nije tim?

- Nisam osjetio neslaganje, svi pričamo jedni s drugima i družimo se - mislim da je atmosfera na zavidnoj razini.

MILE BLIZU EURA Škorić: Do Škotske ću i autom ako treba! A u debiju sam mislio da ću biti najveći tragičar ikad... VATRENI NA PRIPREMAMA Oršić: Netko će morati igrati i desno; Škorić: Imam dobar predosjećaj, možemo daleko

Vlašić je odigrao najbolju sezonu u karijeri, pa je logično pitanje gleda li prema iskoraku?

- Ne bih rekao da sam prerastao rusku ligu i CSKA, poslije Eura ćemo donijeti najbolju odluku i za mene i za klub, imam još dvije godine. U Premier ligu ne bih se vraćao, možda nešto bliže doma. Olić? Svi su ga odlično prihvatili, on je prava legenda i suigrači su oduševljeni.

Pozivom za SP oduševljen je i Simon Sluga, nominalno treći golman reprezentacije.

- Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj, ove su pripreme ostvarenje svih mojih snova. Reprezentacija je uvijek imala dobra iskustva na pripremama u Istri i drago mi je da smo ovdje. U siječnju mi se rodio sin, doživio sam lijepe trenutke s obitelji kod kuće - to mi je bio najbolji odmor uoči priprema za Europsko prvenstvo", rekao je golman Lutona i dobar poznavatelj engleskog nogometa.

- Sigurno će se htjeti pokazati pred svojim navijačima, ali naravno da hrvatska reprezentacija ima svoje mjesto u svijetu. Polufinale iz Rusije sigurno će im biti dodatan motiv, a imaju strašno jaku momčad i jedni su od glavnih favorita za naslov. Međutim, i nama će to biti motiv, da izvučemo još više od sebe, kao i uvijek u teškim trenucima.

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Krušo Hagur 25.06.2021.

    Pitanje je gdje mu je doma? U Monaku? 😆

  • acivij 27.05.2021.

    Desetka mu najdraža! Moj dečko, daleko si ti od desetke!

  • guzonjin.sin 001 27.05.2021.

    U Hajduk 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare