To je to što me zanima!

West Ham kaznio greške modrih i s Maksimira otišao s tri boda!

Hrvatski prvak katastrofalno je ušao u utakmici pa se praktički samo čekao trenutak kada će gosti povesti. To se dogodilo u 21. minuti nakon pogreške Theophilea, a za konačnih 2-0 zabio je Rice
Vidi originalni članak

Dinamo ipak nije uspio do iznenađenja! West Ham je slavio s 2-0 na Maksimiru i upisao prvu pobjedu u europskim skupinama!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IZJAVE TRENERA Krznar: Theophilea nismo zbog greške izvadili; Moyes: Svaka čast prevoditeljici, to nije lako

Hrvatski prvak loše je ušao u utakmicu. 'Čekićari' su zagospodarili terenom već od prve sekunde, a visok pritisak isplatio im se u 21. minuti nakon što je Antonio presjekao dodavanje Theophilea Catherinea prema Livakoviću i zabio u praznu mrežu.

KOMENTAR Krznar mora prelomiti i ključeve momčadi dati Luki Ivanušecu...

Koliko je dominirao West Ham pokazuje podatak da su u prvih 25 minuta imali čak 70 posto posjeda u svojim nogama, a Dinamo je mogao biti sretan što je na predah otišao samo s golom zaostatka.

"Uvest ćemo napadača", rekao je pomoćni trener Dinama Alen Peternac na pauzi između poluvremena. I Dinamo je u drugi dio istrčao kao bolja momčad, ali je brzo splasnuo.

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Antonio iskoristio grešku Theophilea! Rice gol slavio pred Boysima, Ademi ga odmaknuo

Ono što je u 21. minuti bio Theophile, u 50. je bio Josip Šutalo koji je loše dodao loptu, Rice se sjurio i pogodio kroz noge Livakovića.

Za pobjedniču momčad je do 69. minute igrao Nikola Vlašić kojemu je to bila prva utakmica od prve minute u dresu West Hama, a s tribina su ga bodrili sestra Blanka i tata Joško.

Sljedeći euro ispit i priliku za popravni, Dinamo će imati za dva tjedna (30. rujna) protiv Genka koji je danas u gostima srušio Rapid iz Beča. 

Idi na 24sata

Komentari 540

  • a disi ti 17.09.2021.

    Plivakovic i Pletkovic u repku?

  • Turbojunkie 17.09.2021.

    Ma da? Ja mislio da će jezičinama i vatrenim navijačima rasturit sve pred sobom. Šteta što se na presicama ne broje vjerovanja i obećanja, bili bi prvi uvijek i svuda. Na terenu bolje da su kosilice uzeli i bili od bar neke koristi.

  • Jurodm796@gmail.com 17.09.2021.

    Treba se malo i pojačati i dovest nekog napadača jer Petković nezna dat gol loši do bola nemaju sredinu Ademi loš i star ništa od Dinama nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare