To je to što me zanima!

Budite prvi koji će besplatno zaigrati hrvatski Phageborn!

Zagrebački studio Games Revolted u potrazi je za ljudima koji će im pomoći testirati njihovu novu i krajnje neobičnu kartašku igru koja je u izradi već dugi niz godina.
Vidi originalni članak

Nakon puno uloženog truda i nemalog broja godina, razvoj prve stabilne verzije kartaške igre Phageborn polako se približava kraju, a zagrebački studio Games Revolted sada tako planira testirati svoj nadolazeći naslov.

Ovi mladi kreatori tom su prilikom objavili i novi najavni trailer za igru usredotočen na njen gameplay koji možete pogledati u nastavku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako Hearthstone već godinama dominira (pod)žanrom CCG-ova, Phageborn se nada unijeti nešto noviteta na scenu kombiniranjem elemenata klasičnih kartaških igara s elementima fantazije i popularnih MOBA igara kao što su DotA 2 i League of Legends.

Ako želite biti među prvima koji će besplatno zaigrati Phageborn, odvojite desetak sekundi da ispunite ovu kratku prijavnicu i pričekajte odgovor Games Revolteda. Prvi zatvoreni test održat će se već ovaj vikend, 27. i 28. srpnja. Sama igra trebala bi izaći do kraja godine, a trenutačno nije poznato hoće li nakon PC verzije koja dolazi Steam Phageborn s vremenom biti portan i na druge platforme.

I dok naši studiji nastavljaju marljivo raditi na svojim projektima, Esports prvenstvo Hrvatske bliži se fazi realizacije. Tako će UVI Play i Lvl8. u narednim mjesecima pronaći najveće mlade nade domaće Fortnite, League of Legends i FIFA 19 scene, prikladno ih nagraditi, i uz to promovirati koncept gaminga kao punopravnog sporta, nečega što on već duže vrijeme ionako definitivno jest.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dr.Gonzo. 25.07.2019.

    Hearthstone je postao p2w vec nekoliko edicija, bila je igra dobra ali previse je sada contenta kojeg ne mogu izbalansirati, samo se igraju premade deckovi, ostatak nije kompetitivno. Vjerujem kako je hrvatskom izvodacu, a i ulagacu glavni cilj zarada para, tako da ne ocekujem nista drugo doli p2w igru. Kada je prvi cilj napraviti p2w igru, onda to uobicajeno ne prolazi bas najbolje .

  • VVolf 24.07.2019.

    Ništa od toga priznajem samo Gwent

Komentiraj...
Vidi sve komentare