Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Budite prvi koji će besplatno zaigrati hrvatski Phageborn!

Zagrebački studio Games Revolted u potrazi je za ljudima koji će im pomoći testirati njihovu novu i krajnje neobičnu kartašku igru koja je u izradi već dugi niz godina.

Foto: Games Revolted
11 komentara

Nakon puno uloženog truda i nemalog broja godina, razvoj prve stabilne verzije kartaške igre Phageborn polako se približava kraju, a zagrebački studio Games Revolted sada tako planira testirati svoj nadolazeći naslov.

Ovi mladi kreatori tom su prilikom objavili i novi najavni trailer za igru usredotočen na njen gameplay koji možete pogledati u nastavku.

Iako Hearthstone već godinama dominira (pod)žanrom CCG-ova, Phageborn se nada unijeti nešto noviteta na scenu kombiniranjem elemenata klasičnih kartaških igara s elementima fantazije i popularnih MOBA igara kao što su DotA 2 i League of Legends.

Ako želite biti među prvima koji će besplatno zaigrati Phageborn, odvojite desetak sekundi da ispunite ovu kratku prijavnicu i pričekajte odgovor Games Revolteda. Prvi zatvoreni test održat će se već ovaj vikend, 27. i 28. srpnja. Sama igra trebala bi izaći do kraja godine, a trenutačno nije poznato hoće li nakon PC verzije koja dolazi Steam Phageborn s vremenom biti portan i na druge platforme.

I dok naši studiji nastavljaju marljivo raditi na svojim projektima, Esports prvenstvo Hrvatske bliži se fazi realizacije. Tako će UVI Play i Lvl8. u narednim mjesecima pronaći najveće mlade nade domaće Fortnite, League of Legends i FIFA 19 scene, prikladno ih nagraditi, i uz to promovirati koncept gaminga kao punopravnog sporta, nečega što on već duže vrijeme ionako definitivno jest.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message