To je to što me zanima!

Ovo je Top 10 razloga zašto bi trebali zaigrati novi PES 2020

Novi PES već se može pohvaliti nekim fantastičnim recenzijama, a za vas izdvajamo najbolje odlike posljednjeg nastavka kultnog serijala nogometnih simulacija.
Vidi originalni članak

Pro Evolution Soccer nekoć je bio apsolutni kralj nogometnih igara i makar mu FIFA posljednjih godina pruža puno kvalitetniji otpor, i dalje se radi o serijalu koji se može pohvaliti povećom bazom odanih obožavatelja.

Tako se i najnovija Konamijeva igra, eFootball PES 2020, već sada može pohvaliti fantastičnim recenzijama i nemalom bazom igrača, iako ne možemo reći da smo u potpunosti oduševljeni ocjenama dinamovaca koje su u najmanju ruku diskutabilne.

Najpoznatiji hrvatski stručnjak za nogometne igre, Osječanin Ivan Rado, poznatiji kao youtuber Malajski Tapir, ovih je dana popisao deset glavnih razloga zašto trebate zaigrati najnoviji PES, svaki od kojih možete saznati u videu iznad.

Glavni konkurent novog PES-a stiže na računala i konzole 24. rujna, a prvi regionalni FIFA 20 turnir održat će se već ovog mjeseca u sklopu Esports prvenstva Hrvatske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • patrik77 18.10.2019.

    Pes je predobar a fifa je glupost na pesu mores imati svoj klub i mores igrati ligu prvaka i ostalo a na fifi nebres radi toga je meni Pes bolji od fife

  • ojhrvatskamati 20.09.2019.

    Jucer kupio...odlican

  • Rex_Carlus 18.09.2019.

    Da, sjećam se ja kada sam u SA:MP-u lagao o svojim godinama jer sam morao biti punoljetan za ulazak u jedan klan, a ja 16 godina. e i onda sam se sukladno tome tako ponašao znaš,ako želiš biti lažov moraš znati i lagati. ak si završio srednju školu znači da si bio dovoljno zdrav da je završiš. Sad ja još nisam čuo za neku neuro bolest koja ti omogućava korištenje kompjutera i igranje igrica, a da je tvoja gramatika nastradala ko da su ti granate po glavi padale.Još si sposoban i prepoznati gramatičke pogreške drugima, zanimljivo. Nemoj mislit da ti želim neko zlo, ali moraš naučit kako ovo sve funkcionira oko tebe, jer mislim da troll nisi, nego dečko u punom pogonu korištenja interneta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare