Obavijesti

Tech

Komentari 74

Igrali smo PES 2020: Uz novo ime i bizarna postava Hrvatske

Igrali smo PES 2020: Uz novo ime i bizarna postava Hrvatske
4

Novi nastavak kultnog serijala nogometnih simulacija od danas je dostupan na računalima i konzolama.

Najnoviji nastavak slavnog japanskog serijala nogometnih simulacija danas je napokon izašao, i to s vrlo bizarnim imenom: eFootball Pro Evolution Soccer 2020.

Pobijedili smo Azerbajdžan u novom PES-u kad naši već nisu sinoć:

Zahvaljujući partnerstvu s Barcelonom, igrači katalonskog velikana imaju nešto detaljnije modele od onih koji ne igraju za klubove koji usko surađuju s kreatorima PES-a iz Konamija.

Tako npr. Rakitić izgleda puno autentičnije od Modrića, a ovogodišnji pad forme našeg kapetana koji je jučer proslavio 34. rođendan također je evidentan i nešto slabijom ocjenom koja sada iznosi 89, dva boda manje od prošle godine.

Unatoč tome, Modrić je i dalje naš najbolje ocijenjeni igrač. S tom se procjenom možda neće svi složiti, no ono što je puno sigurnije za reći jest da Konami baš nije uložio previše truda u početnu postavu hrvatske reprezentacije za koju je malo reći da je bizarna, što po pitanju nekih startera, što u vidu njihovih pozicija, kao što možete vidjeti u videu iznad.

Pogledajte kakvu konkurenciju PES 2020 dobiva krajem mjeseca:

Ostale novosti uključuju mogućnost korištenja nogometnih legendi kao što su Diego Maradona i pokojni Johan Cruyff kao avatara u kultnom Master League modu, kao i ekskluzivno partnerstvo s Juventusom. Nadolazeća FIFA 20 i dalje će nuditi talijansku ligu i sve igrače giganta iz Torina, samo što će Stara dama u toj igri nositi neslužbeno ime Piemonte Calcio.

Konami je ove godine osigurao jednako ekskluzivnu licencu Manchester Uniteda te nimalo sumnjivo u svojoj posljednjoj inačici prezentira "Crvene vragove" kao jednog od favorita za naslov prvaka Engleske, usprkos krajnje suprotnom stanju stvari na terenu kojemu smo mogli svjedočiti u zadnjih nekoliko godina.

Naravno kako EA Sports sprema vrijednog konkurenta s vlastitim adutima, neki od kojih su bolji i od Messija, tako da ostaje za vidjeti koja će od ove dvije visokobudžetne nogometne igre slaviti do kraja tekuće sezone. Prvi domaći FIFA 20 turnir počinje već krajem ovog mjeseca u sklopu Esports prvenstva Hrvatske, a više detalja o istom biti će otkriveno uskoro.