To je to što me zanima!

Diana Morić čisti stan i trenira: Pet vježbi s metlom za ruke

Kao i većina žena, fitness trenerica Diana Morić svakodnevno obavlja razne kućanske poslove. Ovoga puta uzela je metlu u ruke i pored čišćenja stana, izvela je kratak i učinkovit trening za ruke s metlom...
Vidi originalni članak

Za dobar trening nije vam potrebna skupa oprema. Ova vježba s metlom Diane Morić pravi je dokaz da je potrebno samo malo volje i mašte da bi se pokrenulo i oblikovalo cijelo tijelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja kao i većina žena svakodnevno obavljam kućanske poslove. Stoga sam ovoga puta iskoristila metlu za vježbanje. Vježbe uz pomoć štapa aktiviraju svaki mišić u tijelu. Ovo je savršen trening za čvrste ruke, kaže fitness trenerica.

Ovakvim treninzima naklonjena je i glumica Gwyneth Paltrow  koja svoje isklesano i besprijekorno tijelo duguje redovnom i napornom vježbanju s trenericom Tracy Anderson. Trenerica slavnih sa svojim klijentima radi treninge sa štapom, a u efikasnost treninga uvjerena je i Diana. 

ZA ČVRSTU STRAŽNJICU Diana vježba i dok sjedi: Četiri lagane vježbe s pilates loptom

- Vježbe s metlom odlične su za koordinaciju, te će vam pomoći da podignete teže utege i postignete bolje rezultate u svim ostalim vježbama. Osim toga, naučit ćete sve svoje mišiće da rade složno i izvedu lijepe, elegantne pokrete, rekla je Morić. Važno je samo ne odustati, istaknula je ona.

Fitness influencerica Diana Morić (30) iz Novog Sada obožava vježbati, a najviše to voli raditi u toplini svoga doma. Svoje fotografije često objavljuje i na InstagramuTajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani. Fitness trenerica svakodnevno vježba i ističe kako bi žene svaki dan za sebe morale izdvojiti barem pola sata.

KRATAK TRENING Nemojte ih još bacati u smeće: Pet Dianinih vježbi uz najlonke

- To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate, zaključuje Diana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 27.11.2018.

    aha dodi moju sobu pocistit pa da vidis kaj je teretana

  • mrTrobec 26.11.2018.

    A da se igra mojom motkom

  • nijetebriga 26.11.2018.

    Nemam metlu, usisivac..a da njega dizem i vjezbam bilo bi glupo.☺. Uostalom, nije mi potrebno vjezbanje..sve je do samokontrole..

Komentiraj...
Vidi sve komentare