Obavijesti

Video

Komentari 7

Nemojte ih još bacati u smeće: Pet Dianinih vježbi uz najlonke

Poderane najlonke nisu za baciti. Mogu vam biti korisne u raznim kućanskim poslovima ili prilikom vježbanja. To najbolje zna trenerica Diana Morić koja je već napravila cijeli plan vježbanja...

VIDEO

Odjevni predmet s najkraćim rokom trajanja su sigurno najlon čarape. Nakon što više nisu za nošenje, nemojte ih baciti u smeće – dobro će vam doći kod vježbanja! Fitness influencerica Diana Morić (30) iz Novog Sada obožava vježbati, a najviše to voli raditi u toplini svoga doma. Ako nema određen rekvizit uz sebe, Diana se često posluži s prvom stvari koja joj padne pod ruku. Ovoga puta to su bile - stare najlonke.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najlonke imaju odličnu izdržljivost, zato ih ja koristim za trening kada nemam gumu za vježbanje, rekla je Diana. Vježbe za ruke jačaju bicepse, tricepse te gornji dio leđa. Također, riješit će vas i nakupina masnoća oko pazuha, ali i na leđima na području grudnjaka. Diana ističe kako je prilikom izvođenja ovih vježbi potrebno paziti na držanje i leđa.

Diana radi sklekove s toalet papirom: 'To je umjesto bučica'
Diana radi sklekove s toalet papirom: 'To je umjesto bučica'

- Učvrstite tijelo, trbuh i držite ravna leđa tijekom izvođenja vježbi kako biste izbjegli moguća istezanja mišića. Jednako kao što je važno imati lijepo oblikovane mišiće, još je važnije raditi vježbe pravilno i bez ozljeda, tvrdi Diana. Pritom je dodala da trening ne mora nužno biti intenzivan da bi nam se mišići aktivirali te da bi spremno krenuli u dan. Diana je u pet vježbi utegnula gornji dio tijela. Ističe kako isti trening možete ponoviti i navečer prije spavanja. Savjetuje da nakon petominutnog treninga istegnete svoje tijelo. 

Trening ispred TV-a: Lijepa Diana digne kauč i do sto puta
Trening ispred TV-a: Lijepa Diana digne kauč i do sto puta

Diana dolazi iz Novog Sada. U svoj sportski CV upisala je značajna priznanja. Kao džudistkinja bila je desetostruki državni prvak, pet puta balkanski, i treća u Europi. Osvojila je titulu svjetskog prvaka u ruskoj borilačkoj disciplini Sambou 2009. godine, nakon čega joj je Vladimir Putin uručio medalju. Osim sportske karijere, Diana karijeru gradi kao fitness trenerica te je postala izvor motivacije mnogim ženama.

Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite
Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite

- Obožavam tebe i tvoje snimke. Divno je gledati i vježbati s tobom, samo su neki od komentara Dianinih vjernih vježbačica. Svoje fotografije često objavljuje i na Instagramu na kojem je prati više od 500 tisuća obožavatelja. Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani. Fitness trenerica svakodnevno vježba i ističe kako bi žene svaki dan za sebe morale izdvojiti barem pola sata.

- To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate, zaključuje Diana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno