To je to što me zanima!

Cigla iz 'Braka na prvu' priznao: 'Došao sam se ovdje zaj**avati, žao mi je što ona to nije mogla'

Kristina i Tomislav prvi su napustili eksperiment, a Tomislav je rekao da nisu u kontaktu. Kristina je komentirala da se ustanovilo kako je Tomislav imao dva lica i da nije iskreno ušao u eksperiment
Vidi originalni članak

Eksperti su pozdravili kandidate, a zatim su se svi prisjetili najupečatljivijih trenutaka showa, što je bilo emotivno za sve sudionike. Pred eksperte je sjeo najmlađi par eksperimenta - Ivona i Kristijan. Eksperti su komentirali kako primijete da među njima ima kemije, a Ivona je rekla da su u kontaktu te da imaju planove koje ipak ne žele otkriti.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imamo bolju komunikaciju nego kad smo bili u braku - rekli su, a Kristijan je dodao kako mu je najbitnije što ga Ivona ne guši i da imaju dobar odnos.

Ivona je komentirala kako vidi promjenu kod sebe, Kristijan misli da je upoznala sebe kroz eksperiment, a Ivona vidi kako je on opušteniji. Naposljetku su eksperti zaključili da se među njima mogu razviti osjećaji ako si to dopuste. 

Kristina i Tomislav prvi su napustili eksperiment, a Tomislav je rekao da nisu u kontaktu. Kristina je komentirala da se ustanovilo kako je Tomislav imao dva lica i da nije iskreno ušao u eksperiment.

- Što je najgore, pokušao me pred društvom oblatiti, ocrniti, ne znam što je htio dobiti s tim. Zapravo me nije ni upoznao - rekla je, a Tomislav priznao:

- Ja sam se došao za*ebavati. Žao mi je što je tako ispalo, zato što ona nije. Ja sam muško i mogu podnijeti sve negativnosti, a ona to nije mogla.

- Ona je trenutno jedina osoba u mom životu s kojom sam na taj način prekinuo komunikaciju - dodao je Cigla. 

EMOTIVNE ZARUKE Edin u 'Braku na prvu' kleknuo, a Sanela rekla da: 'Dat ću sve od sebe da nam život bude top'

Eksperte je zanimalo je li svjestan da ju je povrijedio jer ju je izmanipulirao tako što je govorio jedno, a ušao je s očekivanjem da se dobro zabavi, bila mu je bitna ekipa i nije htio izaći iz showa zbog društva, što je sebično.

- Teško mi je potvrditi da sam sebičan, ne bih to tako nazvao, ali nisam razmišljao o nekim posljedicama neke druge strane koja je došla iz nekih drugih interesa - tu sam kriv i žao mi je što je tako završilo - objasnio je Tomislav.

Kristina je komentirala kako je iz svega naučila da ljudima ne treba vjerovati te da ju je kod Tomislava odbilo to što ne zna za iskrenost i poštovanje.

- Kako da ja s takvim čovjekom budem u normalnom životu? - rekla je Kristina, a stručnjaci su komentirali da je u njihovu odnosu najviše nedostajalo iskrenosti. 

Marinko je sljedeći sjeo pred eksperte, a Ana, nažalost, nije mogla doći iz Amerike. Marinko se složio da je njihov odnos bio bajka, kako su stručnjaci i rekli, te da bi volio da mogu dijeliti ono što su proživjeli u toj bajci. Eksperte je zanimalo vrijedi li i dalje ono što su si obećali na kraju showa.

- Vrijedi, naravno, ali pustili smo da svaki od nas rješava sam sa sobom nekakve stvari i kasnije će se ta veza sve više uspostavljati - rekao je Marinko.

POVELA SE ŽUSTRA RASPRAVA Mislav zaprosio Andreu u Braku na prvu, ona pristala, a publika im ne vjeruje: 'Neće oni dugo...'

Kad su ga eksperti pitali jesu li osjećaji i dalje prisutni, on je rekao da jesu, a potom su pogledali video koji im je poslala Ana i u kojem je otkrila da joj nedostaje bliskost koju je imala s Marinkom i koja se izgubila.

- Kad sam se vratila u Ameriku, jako sam se razboljela i nisam bila u prilici razgovarati s njime. Nije me zvao, slao mi je poruke i svaki dan pitao kako sam, kako moje zdravlje, Jenny… Naš se odnos sveo na to, a ja sam očekivala puno više.

Cijelu situaciju je komentirala i natjecateljica Andrea

- Tužna sam zbog njih. 

Marinko se pravdao da se zbog posla nije imao vremena čuti s njom, a zatim se Ana javila putem videopoziva i rekla:

- Imam osjećaj da on to ne doživljava na taj način. Kad čovjek ima želju i volju za nešto, nađe vremena - a s njom su se složili i eksperti.

PRAVA LJUBAV? FOTO Mislava i Andreu iz 'Braka na prvu' ulovili su zajedno izvan showa, par uživao u slastičarni

- Više sam osoba koja voli komunicirati na blizinu, meni je daljina - daljina - dodao je Marinko dok Ani nije bilo jasno zašto ne mogu razgovarati i vidjeti se jer je u današnje vrijeme to tako jednostavno.

Marinko je nakon videa nastavio objašnjavati kako je vremenska razlika velika te da su oboje bili svjesni te udaljenosti i da moraju živjeti tu gdje jesu.

- Ne mogu ja svoj život okrenuti naopačke, a ni ona svoj - zaključio je Marinko dodajući kako još barem dvije godine mora raditi u Hrvatskoj, kao i ona tamo, te da će se u tom razdoblju naći neka rješenja. 

FINALNA DRAMA MEĐU PAROVIMA Edin pred svima zaprosio Sanelu u Braku na prvu, Kristina i Cigla vraćaju se nakon teških uvreda

Gordana i Bernard bili su sljedeći.

- Čujemo se i nastavljamo jedan lijepi prijateljski odnos - rekao je Bernard, a eksperti su komentirali kako njihov put nije bio nimalo dosadan.

- Jedno divno iskustvo, jedno novostečeno prijateljstvo, prekrasno nešto - rekla je Goga, a potom su oboje naglasili kako su jako zadovoljni što su bili dio eksperimenta.

Goga je otkrila kako je nekako drugačija i kod kuće i na poslu, opuštenija zbog svega što je proživjela te da s Bernardom može normalno razgovarati o svemu.

- Ne pazim što govorim kad pričam s njim - rekla je Goga, a eksperti su komentirali kako su oni dobar primjer bliskosti te da je pohvalno što su nastavili graditi svoj odnos.

Bernard zaključio da će i dalje njegovati svoje prijateljstvo, ali i da je svašta moguće. 

EMOTIVNI RASTANAK Goga u suzama zbog Bernarda u 'Braku na prvu': 'Ti ćeš pronaći ljubav kakvu ti ja ne mogu dati'

Ostale kandidate ugodno je iznenadilo kad su vidjeli da su se Andrea i Mislav zaručili. Mislav je još jednom naglasio da je u show ušao bez očekivanja, iz zafrkancije zato što je izgubio okladu, ali i da je ostavio prostora da bi se nešto moglo dogoditi. Oboje su priznali da su si prvi dan bili iritantni.

- Kad smo poslije popričali, pao mi je kamen sa srca - rekao je Mislav kojem se nikako nije svidjelo što mu je Andrea na svadbi ponudila da joj poljubi ruku.

Andrea je također otkrila da je u show ušla iz zafrkancije i kroz smijeh dodala:

- Najviše ga je pogodila ta ruka, a sad je ljubi bez problema. I to obje!

Otkrili su da nastavljaju u istom tonu kao i u eksperimentu i da će početi živjeti zajedno.

- Imamo isti cilj prema kojem koračamo, istu viziju tog nekog našeg života, što je najbitnije i sretni smo u cijelom tom procesu - rekla je Andrea.

Eksperte je zanimalo bi li si u stvarnom životu dali priliku, a oboje misle da ne bi.

- Identični smo i na prvu to ne bi prošlo - rekao je Mislav, a kad su ih eksperti pitali planiraju li djecu, Andrea i Mislav otkrili su da planiraju. 

ZARUČIO SE NAJSKLADNIJI PAR Mislav kleknuo pred Andreu u 'Braku na prvu': 'Hoćeš li biti moja žena, ovaj put za pravo?'

Na red je došao par koji je to prestao biti u showu - Sanela i Jasmin, a eksperti su za njih rekli kako su počeli i završili turbulentno. Jasmin je komentirao kako je, kad su se svi ponovno okupili, jedna od pozitivnijih stvari bila to što je vidio da se Sanela i Edin i dalje drže za ruke.

- Isprve sam pomislio da je to možda neki Sanelin hir, nisam mogao zamisliti da su tako brzo kliknuli i jako mi je to pozitivno - rekao je.

Eksperti su komentirali kako ih je Jasmin sve zabavljao svojim izjavama kad se opustio u showu, a on zaključio:

- Ja je zabavio i nasmijavao, a drugi je odvede.

Jasmin je dodao da nije bio povrijeđen što je Sanela odabrala drugog muškarca te dodao kako su oni puno razgovarali o svemu. Sanela mu je zahvalila na podršci, potpori i lijepim riječima te je izrazila želju da ostanu prijatelji. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Tomilili 08.12.2021.

    Goga i dalje kao Sv rok samo je ulaz u tunel poskupio

  • gt Q2 08.12.2021.

    Više mi ličiš na fosnu nego na ciglu

  • 08.12.2021.

    Marinka "žena" pustila u show zbog love, i samo to. Kakva Ana i bajke..... Tog lika "žena" drži za j*ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare