Show

Komentari 8

Goga u suzama zbog Bernarda u 'Braku na prvu': 'Ti ćeš pronaći ljubav kakvu ti ja ne mogu dati'

Goga u suzama zbog Bernarda u 'Braku na prvu': 'Ti ćeš pronaći ljubav kakvu ti ja ne mogu dati'

Goga se prisjetila svojih prošlih veza i zaključila da je Bernard ipak bio poseban i drugačiji. Međutim, oboje su se složili da se među njima nije pojavila ljubavna iskrica, te da će ostati samo prijatelji

Večeras su u 'Braku na prvu' konačnu odluku o svom odnosu donijeli Goga i Bernard. Iako im se nije dogodila ljubav, iz showa su izašli u prijateljskim odnosima te im je rastanak teško pao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bernard je Gogi poklonio šalicu kojoj joj je napravio na satu lončarstva, te zaključio kako su njihovih posljednjih deset dana u showu bili idilični.

- Pazi što radiš, kontrolirat ću te - našalila se Goga na rastanku, te izjavila kako joj je drago da je upravo Bernard bio njezin muž u emisiji, te da ga ne bi mijenjala.

Goga se uoči susreta s Bernardom prisjetila svojih prošlih ljubavnih veza, te kroz suze zaključila kako je brak s Bernardom bio za poželjeti, te da je on jedinstven i divan.

- Bila sam puna straha svi su mislili da sam jaka zapravo sam kukavica. Ne želim život kakav sam prije imala. Nitko ne zaslužuje život u kojem ti netko govori 'Ružan si, debeo si, ništa nećeš postići'.  Sad znam da mogu što god želim - rekla je Goga, te dodala da ju je show jako promijenio.

Goga i Bernard su imali svoje uspone i padove, no na kraju su oboje zaključili kako se osjeti praznina kad nisu jedno pored drugog te priznaju da je njihova avantura ipak bila nešto posebno.

- Drago mi je da si baš ti ušao u moj život jer si prije svega jedna predivna osoba. Uz sav moj temperament i životna iskustva nisam baš bila otvorena za novu ljubav, ali ti si svojim strpljenjem uspio porušiti zidove koje sam godinama gradila. Za mene je obitelj svetinja i nitko nikada neće zamijeniti njihova mjesta u mom srcu, ali ono što si ti uspio postići je da se zapitam ima li u mome srcu mjesta za još nekoga. Ipak, s moje strane se nije razvio osjećaj ljubavi, ali znam da bi te svaka ženska osoba željela kraj sebe i znam da ćeš pronaći pravu ljubav kakvu ti ja zasad ne mogu dati jer u nekim je trenucima u životu prijateljstvo vrjednije od ljubavi -  priznala je Gordana Bernardu te najavila kako ovdje nije kraj njihovoj priči. 

- Iako smo na prvu oboje pomislili kako ovaj odnos ne može biti ono što smo za sebe htjeli, zapravo se pokazalo suprotno - počeli smo slušati, počeli smo se slagati. Ipak, istina je da je ovom našem odnosu koji je postao fantastičan bilo potrebno samo jedno da bi bio idealan – ljubavna iskra. Uistinu mi je žao kako se između nas nije upalila iskra. Iako je ovom našem putovanju došao kraj, barem pred kamerama, siguran sam da će se naše prijateljstvo nastaviti i u stvarnom životu -  izjavio je Bernard.

- Prijateljstvo je dobar temelj, a sad ćemo vidjeti što će se izgraditi na tim temeljima, da li čvrsto prijateljstvo, a možda i nešto više - zaključio je.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: 'DJEDICA NA BURZI'

Najčitaniji članci