Obavijesti

Show

Komentari 94

Mislav kleknuo pred Andreu u 'Braku na prvu': 'Hoćeš li biti moja žena, ovaj put za pravo?'

Mislav kleknuo pred Andreu u 'Braku na prvu': 'Hoćeš li biti moja žena, ovaj put za pravo?'
8

Mislav je prije ponovnog susreta s Andreom kupio zaručnički prsten, a njezina emotivna izjava ljubavi ohrabrila ga je da klekne i zaprosi je. Bez razmišljanja je pristala i par je otišao proslaviti zaruke

VIDEO

U današnjoj epizodi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' na red je došao rastanak Andree i Mislava, te su nekoliko dana bili odvojeni prije konačne odluke. Najskladniji par ove sezone ostao je siguran u svoju ljubav te su televizijsku vezu okrunili zarukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jasmin iz 'Braka na prvu' zapjevao 00:59

Rastanak na nekoliko dana teško je pao ovom zaljubljenom paru, koji o svom odnosu ne mora mnogo razmišljati.

- Jako sam siguran u svoje osjećaje, iz dana u dan sam sve sigurniji. Apsolutno nisam ništa očekivao od ovog eksperimenta, ušao sam bez ikakvih očekivanja i iz nekakve znatiželje i zafrkancije da vidim što se može dogoditi. I eto, dogodila se ljubav i pozivam sve da maknu predrasude i da se upuste u ovo fenomenalno iskustvo. Dogodilo mi se nešto najbolje u životu! - izjavio je Mislav.

Na druženju s kumom otkrio mu je da ima 'opasne planove' za budućnost s Andreom, a ona je svojoj kumi i bratu rekla kako očekuje da će je Mislav pitati 'za furanje'.

- Mislim da sam upoznao ženu svog života - zaključio je Mislav, koji je potom otišao u zlatarnicu i kupio posebno iznenađenje za Andreu - zaručnički prsten.

- Netko možda misli da je prebrzo ovo što radimo, ali mislim da nije jer osjećam to i apsolutno sam miran i mislim da je to dobar korak - zaključio je Mislav.

S druge strane, Andrea je također sigurna u svoje osjećaje te dijeli isto mišljenje o zajedničkoj budućnosti, a uoči ponovnog susreta s Mislavom priznala je da osjeća 'pozitivnu tremu' i da od njega očekuje zavjet ljubavi.

- Život te iznenadi i kad najmanje očekuješ, iznimna mi je čast da sam kroz ovu nezaboravnu priču mogla kročiti baš s tobom i jedino s tobom. Naše oči su se susrele, a srca prepoznala kroz neke druge svjetove i trenutno povezala. Ništa ne bih promijenila i se bih još jednom ponovila. Da, ti si taj, ti si moja osoba! Molim te, nastavi me nasmijavati čitav život i plesati sa mnom ne obazirući se na ritam, volim te jer je tebe voljeti tako lako! - glasilo je njezino pismo Mislavu.

FOTO Mislava i Andreu iz 'Braka na prvu' ulovili su zajedno izvan showa, par uživao u slastičarni
FOTO Mislava i Andreu iz 'Braka na prvu' ulovili su zajedno izvan showa, par uživao u slastičarni

- Znam što moram napravit i raste mi nervoza - rekao je Mislav, no Andreine emotivne riječi su ga ohrabrile.

- Svaki dan proveden s tobom mi je samo pomogao da zaključim da si ti, Andrea, osoba s kojom želim biti sad i zauvijek! Andrea, hoćeš li ovaj put za pravo biti moja žena? - upitao je nervozno Mislav svoju suprugu, a ona je bez previše razmišljanja rekla – da!

- Ovo mi je najljepši dan u životu -  sretno je izjavio Mislav, stavio prsten na Andreinu ruku, a par je potom otišao proslaviti svoje zaruke. 

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: 'DJEDICA NA BURZI'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin