Show

Komentari 44

FOTO Mislava i Andreu iz 'Braka na prvu' ulovili su zajedno izvan showa, par uživao u slastičarni

FOTO Mislava i Andreu iz 'Braka na prvu' ulovili su zajedno izvan showa, par uživao u slastičarni

Par iz reality showa poželio je jesti kolače u centru Zagreba, ali izbor im se nije svidio pa su ubrzo pobjegli. Ipak, čitateljima 24sata golupčići nisu mogli promaknuti zajedno na Adventu

Sportski trener Mislav Pajdaković (41) i pravnica Andrea Golubić (39) iz Zagreba spojili su se u eksperimentu showa "Brak na prvu". I dok se pojedini parovi još premišljaju oko konačnih odluka, Mislav se u realityju zaputio u zlatarnicu, gdje je požurio po prsten za svoju ženu.

POGLEDAJTE VIDEO O 'BRAKU NA PRVU':

Zaljubljeni par druži se i izvan showa, a za vikend su "ulovljeni" u centru Zagreba na Adventu. Naš čitatelj ih je uočio u popularnoj slastičarnici. Trenutačne reality zvijezde su samo ušle, pogledale ponudu kolača i izašle. Nisu ih smetali, kako nam kaže čitatelj, znatiželjni pogledi i krcati grad.

- Jako sam siguran u svoje osjećaje, iz dana u dan sam sve sigurniji. Imam neke opasne planove. Mislim da sam upoznao ženu svog života - govorio je Mislav u showu.

Priznao je da se prije Andreje samo jednom u životu zaljubio, ali ga je ta veza emocionalno ispraznila pa se teško prepuštao ljubavi. Andrea se prije tri godine preselila u Prag, gdje je radila kao ravnateljica muzeja, a započela je i novi projekt koji bi povezao Hrvatsku i Češku. Iza sebe ima vezu koja je trajala dvanaest godina, no puknula je jer su ona i partner išli različitim smjerovima. Iako joj je trebalo neko vrijeme da se izliječi od slomljenog srca, za RTL je rekla da prošlost mora ostati u prošlosti i da sad želi živjeti u sadašnjosti.

- Voljela bih zasnovati obitelj i imati djecu te upoznati ostvarenog i uspješnog partnera jer imam osjećaj kako se muškarci boje mog uspjeha i ambicija - rekla je prije realityja.

Čini se kako je ipak sve našla u Mislavu, s kojim su je spojili eksperti iz "Braka na prvu".

- Maske su pale, ja sam se zaljubila - komentirala je odnos s Mislavom.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Najčitaniji članci