To je to što me zanima!

'Betis se treba boriti za Europu'

Pokušat ćemo iskustvom izvući najbolje iz momčadi. Želimo imati predane igrače. To je svačiji posao, svi smo na istom brodu i tako je lakše doći do cilja: s pobjedničkim mentalitetom, kaže legendarni trener
Vidi originalni članak

Manuel Pellegrini (66)  predstavljen je kao novi trener Real Betisa u ponedjeljak. Bivši šef Real Madrida, Malage i Manchester Cityja i mnogih drugih vjeruje da bi se Betis trebao natjecati za mjesto u europskim natjecanjima. "Los Verdiblancosi" su se nadali velikim stvarima na početku sezone, ali na kraju se nalaze na 13. mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Santiago Bernabeu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako rezultat nije adekvatan, bilo je institucionalnog napretka koji mora ići 'ruku pod ruku' s rezultatom na terenu - rekao je Pellegrini na svojoj presici.

- Pokušat ćemo iskustvom izvući najbolje iz momčadi. Želimo imati predane igrače. To je svačiji posao, svi smo na istom brodu i tako je lakše doći do cilja: s pobjedničkim mentalitetom. Zato što je to momčad koja se treba boriti za europska mjesta - smatra on.

MARCA OŠTRO Španjolci pritišću Real: 'Ako se netko sjeća, Modrić ima samo nešto manje od godine u Realu'

Pellegrini je sretan što će opet surađivati s Joaquinom, kojemu je već ranije bio trener u Malagi.

- On je igrač koji i s 38, 39 godina može napraviti razliku. Zabio je osam golova ovu sezonu. Sretan sam što ću mu opet biti trener. Imali smo sjajnu sezonu u Malagi. On donosi iskustvo, karakter, radost i bit će bitan dio naše svlačionice. Sretan sam i što sam tu s  Juanmijem s kojim sam bio u Malagi, Sergiom Canalesom s kojim sam bio u Realu i Javijem Garciom s kojim sam bio u Manchester Cityju - nabrojao je.

DEVETA POBJEDA U NIZU Luka asistirao, Real spašavao živu glavu: Koračić je do titule! 'REAL JE BITAN U POVIJESTI' Zidane o predbacivanjima zbog VAR-a: Neka misli tko što hoće

A kako će izgledati Betisov stil igre?

- Želim da igraju dobro, ali za to morate prvo pobijediti. Potom, imate razne načine da to uspijete. Moje su momčadi uvijek imale razne karakteristike. S ovim karakteristikama momčadi ću probati napraviti pobjedničku ekipu koju je užitak gledati - zaključio je. 

OPUŠTENI GARETH Bale opet nestašan: Na klupi je 'dalekozorom' pratio utakmicu

Podsjetimo, hrvatski stručnjak Nenad Bjelica također je bio u planovima Betisa kao mogući novi trener, ali su se na kraju odlučili za iskusnijeg Čileanca. Vidjet ćemo jesu li pogodili s tom odlukom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Samarsa 14.07.2020.

    Pelegrini kako WH jel ti se javljaju, 😜😂

  • good vibes 14.07.2020.

    Prevara od trenera.. sve klubove je upropastio di god je bio

  • Kerum Željko 14.07.2020.

    A bjelko ništa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare