Obavijesti

Sport

Komentari 37

Španjolci pritišću Real: 'Ako se netko sjeća, Modrić ima samo nešto manje od godine u Realu'

Španjolci pritišću Real: 'Ako se netko sjeća, Modrić ima samo nešto manje od godine u Realu'

'U drugom poluvremenu, kada se očekivalo da padne pod pritiskom godina (34) on je najbolje čitao igru i odlikovao se svježinom. Izgleda sjajno i definitivno se vratio', pišu španjolski mediji o Luki Modriću (34)

VIDEO

Madriđani trebaju još dva boda u zadnje dvije utakmice da bi osvojili titulu prvaka Španjolske. Prvu meč loptu imat će u četvrtak protiv Villarreala, a ako nastave u istom ritmu ne bi trebalo biti problema. Mogli bi osvojiti 34. naslov prvaka i to na pogon 34-godišnjaka iz Hrvatske! Svjesni su španjolski mediji kako Luka Modrić više nije mlad, ali je još uvije najbolji veznjak i dirigent 'kraljeva'.

Luka asistirao, Real spašavao živu glavu: Koračić je do titule!
Luka asistirao, Real spašavao živu glavu: Koračić je do titule!

Da jesu tu i u posljednje vrijeme nevjerojatni Karim Benzema (32), Eden Hazard (29), Thibaut Courtois (28) i mladići poput Viniciusa (20), ali to bez spomenutog dirigenta nije ista momčad. A njegov ugovor traje do ljeta sljedeće godine. Pa iako već u poznim godinama, nije li zaslužio bar još jednu godinu po onome što prikazuje na terenu?

- Tamo gdje velikani padaju i teško zabijaju, on je u prvih 15 minuta priredio dva gola. Zidane ga je postavio iza Benzeme i postavio Casemira kao zaštitara Hrvatu i krilnim napadačima. To se pokazalo punim pogotkom jer je Granada prvih pola sata, tijekom kojih je Real zabio oba gola za pobjedu, provela loveći sjene. Modrić je vodio igru od noge do noge te brzim i preciznim kruženjem lopte činio je neuhvatljivom suparniku - napisala je Marca o Modrićevoj predstavi protiv Granade.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Pokretanje videa...

03:55

Asistirao je Benzemi za drugi gol 'kraljeva' te je uz Courtoisa, Ramosa i Benzemu dobio tri zvjezdice za nastup. 

- Veteran je bio najbolji između kaznenih prostora. Sjajno je ušao u utakmicu što je dokazao pripremom oba Realova rana gola. Bio je sjajan s loptom i bez nje. U drugom poluvremenu, kada se očekivalo da padne pod pritiskom godina (34) on je najbolje čitao igru i odlikovao se svježinom. Izgleda sjajno i definitivno se vratio - piše Marca.

La Liga Santander - Granada v Real Madrid

Godine jesu tu, ali Luka je izgleda kao vino. Jer te godine njemu samo poboljšavaju igru.

- On je i tada donosio mir i olakšavao pritisak. Govorimo o čovjeku koji praktički ima 35 godina, ali očito i neiscrpnu energiju - napisao je AS.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi