To je to što me zanima!

'Gojak? Dobar je dečko, ali za Barcu treba ipak nešto više...'

Da biste na kraju završili u takvom klubu morate dati nešto više. Primjerice, ako pričamo o Hrvatskoj, morate biti najbolji igrač u HNL-u, najbolji u reprezentaciji... Gojak je jako interesantan igrač, ali...
Vidi originalni članak

Prelazak Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu 'vruća je roba' posljednjih dana nakon što se i službeno saznalo da će do tog dugo očekivanog transfera doći. Naravno, to je ranije znao skaut i bivši igrač Barcelone - Goran Vučević. Osim što je imao priliku potpisati za Barcelonu (iako ne i naigrati se), Splićanin je posljednje tri godine bio skaut Katalonaca.

POGLEDAJTE VIDEO: Miralem proslavio transfer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pjanićevo ime nije isplivalo od jučer. Pod povećalom je bio godinama, konstantno su ga pratili Barcelonini skauti, a na kraju su jednostavno procijenili da će im Miralem biti pojačanje i donijeti ono što traže. Barcelona ima specifičan stil igre koji Pjaniću nije stran i zato sam uvjeren da će se uklopiti na pravi način. On je taj koji je u ovom trenutku najsretniji, ovo je transfer života - rekao je Goran Vučević za SportSport.ba.

VIDEO: POGODILA GA PJESMA P(i)janić: Miralem plakao ocu u zagrljaju zbog odlaska u Barcu

JOVIĆEVIĆ NAKON INTERA 'Možemo si priuštiti da igramo s mladima. Znam da se svaki kiks u Dinamu doživljava triput jače'

Ipak, osim Pjanića, još je jedan bosanskohercegovački nogometaš spomenut u kontekstu Barcelone, a to je Dinamov Amer Gojak. Ipak, sve je ostalo samo na pričama, kaže Vučević. 

- Barcelona prati sve ono što je dobro. Da biste na kraju završili u takvom klubu morate dati nešto više. Primjerice, ako pričamo o Hrvatskoj, morate biti najbolji igrač u HNL-u, najbolji u reprezentaciji... Gojak je jako interesantan igrač i o njemu mislim sve najbolje, ali mislim da je za Barcelonu potrebno malo više - iskreno je pojasnio Vučević.

KOMENTAR Ćuže spasio Jovićevića od ružnih povika, ali i negativnih brojki. Mladi Hrvoj oduševio u debiju

I sam je potpisao za Barcelonu početkom 90-ih, ali se nije naigrao.

- Barcelona je specifična, to je klub u kojem se morate u potpunosti podrediti kolektivu i koji gaji istu igru, koju je začeo Johan Cruyff, već desetljećima. Iako nije više među nama, prisutan je sve ovo vrijeme. Imao sam sreću da potpišem za Barcelonu i da ostvarim svoj san, a još više sam sretan jer je upravo Cruyff insistirao na mom dolasku. U to vrijeme teško si mogao nešto više napraviti. Došao sam u klub koji je osvojio Ligu prvaka i u kojem su mogla igrati samo tri stranca tada, tako da se bilo teško izboriti - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dmiota 03.07.2020.

    navijač sam Barce ali kad vidim koga kupuju mislim da neću dugo Pjanić pobogu šta će on tamo nečemo biti prvaci narednih 10 godina a kad još čujem Gojak ajjojjjjj neka im bog pomogne!

  • DeGogi 03.07.2020.

    "nešto više"....treba tu kod Gojka puuuno, puno, puno više. Ni Pijanic se nece naigrati u Barceloni nego grijati klupu ili sjedati na tribini.

  • Faul 03.07.2020.

    Ako pricamo o hrvatskom.... Jeb@la vas prica

Komentiraj...
Vidi sve komentare