Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Možemo si priuštiti da igramo s mladima. Znam da se svaki kiks u Dinamu doživljava triput jače'

'Možemo si priuštiti da igramo s mladima. Znam da se svaki kiks u Dinamu doživljava triput jače'

Dečki su zaslužili da imamo barem dva, tri boda više, ali je*emu miša, to je nogomet, rekao je Tomislav Ivković. Dinamo je u srijedu pobijedio Inter 1-0 i prekinuo niz remija, a Zaprešićane poslao na rub ispadanja

VIDEO

Kako je utakmica išla, tako smo mi postajali bolji. Zasluženo smo pobijedili, vidjeli smo strukturu i ideju u igri koja se mogla očitovati u boljem rezultatu da bismo došli do više samopouzdanja pred Rijeku i Hajduk. Mogu čestitati momčadi, rekao je Igor Jovićević nakon prekida mini-krize od dva uzastopna remija bez golova.

Dinamo je u srijedu pobijedio Inter u Zaprešiću 1-0 prvijencem Marija Ćuže i tako vratio mir u kući, a igrali su mahom igrači iz drugog plana. Tin Hrvoj i Josip Šutalo su debitirali.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo pobijedio u Zaprešiću

Pokretanje videa...

Dinamo pobijedio u Zaprešiću 00:49

- Dali smo šansu mladim igračima da skupe neprocjenjivo iskustvo. Nalazimo se u jedinstvenoj situaciji u kojoj si to možemo priuštiti. Mogao sam izaći s udarnom postavom i to bi bilo kudikamo lakše, ali mladima treba dati podražaj da vidimo danas-sutra tko može odgovoriti na najstresnije situacije, kad dođu zahtjevnije utakmice - rekao je trener Dinama.

"Modri" su prije dva tjedna osigurali naslov prvaka i mogu igrati rasterećeno, a Jovićević ne želi odustati od ideje da miksa momčad bez obzira na toplo-hladne rezultate i ćudljivu formu.

- Dinamo je veliki klub i zahtjevi su veliki. Svaki kiks i neriješeno ili poraz doživljava se puta tri. Svjestan sam na to kao trener i preuzimam odgovornost, ali igrači su ispunili cilj i trebamo im dati dozu povjerenja sa strane navijača i uprave. Mislim da je klupski cilj ispunjen i omogućavamo drugim igračima da se pokažu - zaključio je.

U 32. kolu HT Prve lige sastali se Inter Zaprešić i Dinamo

Inter ima sasvim drugačije probleme. Jedanaesti poraz u nizu ostavio ga je zakovanim za dno ljestvice četiri kola prije kraja. Osmi Varaždin u sigurnoj zoni bježi vjerojatno nedostižnih deset bodova, a deveta Istra, koja drži poziciju za razigravanje za ostanak s Orijentom, šest.

- Utakmica je bila dobra, dobro smo parirali i napravili sve da anuliramo Dinamo. To nam je uspjelo u velikom mjeri i u drugom poluvremenu se lomila utakmica. Između 60. i 65. minute doveli smo se u situaciju da jednim dodavanjem idemo sami na gol i onda Dinamo je Dinamo. Velike momčadi uvijek te kazne - rekao nam je trener Tomislav Ivković i dodao:

- Previše je poraza, a igrači se bore i treniraju svaki dan u uvjetima koji nisu normalni ni nogometni. Zaslužili su da imamo barem dva, tri boda više, ali je*emu miša, to je nogomet. Znam da im nije lako. Treniraju i ponašaju se odlično, nema najmanje prigovora, a nikom ne želim takve uvjete.

Vjeruju li igrači u ostanak u eliti i iduću sezonu?

- Nitko ne priča o tome. Dokle god je moguća matematika, moramo vjerovati. Nitko se neće predati, da smo se predali danas, dobili bismo pet, šest komada. U svemu tome još te ni sreća ne pomazi i onda je to tako kako jest - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja