To je to što me zanima!

'Miočić bi ispao smiješan pored Joshue. Babić? Tupast i sirovina'

Filip Hrgović otkrio je zbog čega je imao loše mišljenje o Mirku Filipoviću, te je komentirao prepucavanje s boksačem Alenom Babićem. 'Mislim da taj dečko nije psihički i duhovno stabilan' - rekao je Hrgović
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (28) gostovao je u Večernjakovom podcastu za koji je komentirao nadmudrivanje između njega i Alena Babića. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović pjeva "Grkinju"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj boksački dvojac nekad je bio u istom timu, a danas se ne mogu podnijeti. Nedavno je Alen Babić izjavio da doživljava erekciju kada Hrgović svojim "pačjim usnama" spominje njegovo ime, no Hrgović mu nije ostao dužan rekavši da je 'on slučaj za psihijatriju'.

– Događa se samo u njegovoj glavi. On ima sukob sam sa sobom, neka shizofrena cijepanja. Mislim da taj dečko nije psihički i duhovno stabilan. Prije no što će me on početi prozivati, ja nisam o njemu rekao niti jednu lošu riječ, no on je očito skužio da s prozivanjem mene dobiva medijski prostor. To je dečko koji nikad ništa u sportu nije važno napravio, a tek s 30 godina dobio je neku medijsku pažnju koja mu očito prija - rekao je Hrgović za Večernji.

HEARN OTKRIO 'Hrgović je preopasan i nitko ga ne želi, ali idemo po Huntera!'

Hrgović je gotovo siguran da Babić nema nikakve šanse za pobjedu, ali meč ne isključuje kao opciju, pogotovo ako bude postojalo zanimanje domaće publike. 

– Ako u sljedećih nekoliko mečeva ostane nepobijeđen, a meni se ukaže slobodan termin, možda se taj meč i dogodi. Nećemo to isključiti kao mogućnost. No, kada mu poraste kvaliteta protivnika, njemu će se dogoditi poraz. Osim toga, ja sam jedan od najboljih teškaša na svijetu i mislim da su mu izgledi gotovo jednaki nuli.

NASTAVLJA SE RAT RIJEČIMA Babić Hrgoviću nakon 'slučaja za psihijatriju': Živim u tvojoj 'duckface' glavi. Besplatnooooo

Najbolji hrvatski teškaš ne smatra da ga Babić želi naljutiti pa odvesti do borbe kao što to rade neki u svijetu boksa.

 –  Držim da on to ne radi radi neke strategije, kao što to čine vješti profesionalci, nego zato što je tupast, što je sirovina i što je sam po sebi pun mržnje, frustracije i poremećaja.

Komentirao je i hrvatskog boksačkog trenera Leonarda Pijetraja (54), svog bivšeg trenera i sadašnjeg Babićevog, o kojem nema pretjerano dobro mišljenje.

 – Oni treniraju dosta zaostalo, loše za profesionalni boks i ja držim da ga on ne može spremiti za taj meč. Svaki od Pijetrajevih boksača koji misli graditi profesionalnu karijeru morat će potražiti pomoć od nekog drugog. Kada gledam sada i ovo Babićevo ponašanje, cijelu tu Pijetrajevu priču, tu njegovu sektu, Bože hvala ti da sam se maknuo od toga. I da završimo s ovim, Babiću želim svu sreću, no on će jednog dana skužiti da je bio budala - rekao je Hrgović.

FILIP HRGOVIĆ: 'Babić je slučaj za psihijatriju, rado ću ga ušutkati u ringu!'

Stipe Miočić (38) jedan je od najvećih teškaša u UFC-u svih vremena, a od 2016. drži titulu prvaka. 

 – On dobro boksa i već sada bi mogao pobijediti neke od boksačkih teškaša, no ne i one iz svjetskog vrha. Pored Joshue bi ispao smiješan, baš kao što bi i Joshua ispao smiješan u borbi s njim po MMA pravilima. Inače, ja se nadam jednom boksačkom sparingu sa Stipom, što mi je svojedobno bilo nuđeno, no tada se nije dogodilo - kaže Hrgović.

Filip je svojedobno imao loše mišljenje o 'Cro Copu', sada već umirovljenom borcu mješovitih borilačkih vještina.

 – Žao mi je što sam Mirka upoznao tek nedavno i što sam, na račun priča nekih s kojima je surađivao, o njemu imao loše mišljenje koje sam sada, upoznavši ga kao osobu, potpuno promijenio.

POGLEDAJTE TRENING S ALENOM BABIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dex78 14.11.2020.

    Hrgović još nije imao dobrog boksača za protivnika,svi na rehabilitaciji još...

  • Šesta Rasa 14.11.2020.

    Hrgoviću bi Babić bio najbolje rangirani boksač od svih sa kojima se je borio do sada. Također, Babić je izgradio ime zbog toga što je štićenik Dillian Whyte-a, jer ima taj beskompromisni stil boksa, i jer se svidjela njegova komunikacija ljudima u UK, boksačkim fanovima. Nekima je to jednostavno bilo osvježenje koje su čekali u boksu. Alen je jednostavno britancima jako simpatičan momak, meni osobno i nije previše, a nije mi ni Hrgović. Mislim da bi Hrgović pobijedio u toj borbi, no volio bi da ga Babić nalupa, ali realno, Hrgović je bolji boksač. Možda bi prevagu odnijelo Babićevo srce, no kako je Hrgović dugo i puno sparirao sa njime, ne bi mu bilo teško prilagoditi se na njegov stil i pobijediti Babića. To je moje mišljenje, i ne znam zašto Hrgović i njegovi promotori ne prihvate taj meč. Osim ako se ne boje. Jer puno bi to bilo bodova za Hrgovića, a i na taj način bi dobio priliku "razotkriti" i poniziti Babića, i ubiti dvije muhe jednim udarcem. Taj meč bi bio i dobro praćen, i da nije u Hrvatskoj, jer Babić ima strašno veliku fan bazu, ili kako ih on naziva Savage-ova vojska. Hrgović je poznatije i cjenjenije ime u boksačkim krugovima, no među običnim ljudima, za Hrgovića ne znaju nigdje osim u Hrvatskoj, dok su za Babića svi čuli u Britaniji, i upravo zahvaljujući njemu, čuli su i za Hrgovića i pomalo se počeli interesirati i za njega, u kontekstu budućeg Babićevog protivnika. Tako stoje stvari.

  • hajduk1976 14.11.2020.

    Da Babić je sirovina....a ti nisi

Komentiraj...
Vidi sve komentare