Obavijesti

Sport

Komentari 62

'Babić je slučaj za psihijatriju, rado ću ga ušutkati u ringu!'

'Babić je slučaj za psihijatriju, rado ću ga ušutkati u ringu!'

Trebao bih 19. prosinca imati borbu u Zagrebu, ali prvo moram na pregled jer sam u posljednjem kampu zaradio nekoliko sitnih ozljeda. Imao sam 12 jako dobrih protivnika, a u veljači ili ožujku me očekuje top boksač...

VIDEO

Na uvjerljiv način je pobijedio Rydella Bookera i došao do 12. pobjede u profesionalnoj karijeri. Godina se bliži kraju, ali Filip Hrgović još ni ne razmišlja o odmoru. Štoviše, do kraja godine ga čeka još jedan meč i to u Zagrebu.

Pokretanje videa...

Hrgović pjeva "Grkinju" 00:46

To je naznačio po dolasku u Zagreb iz SAD-a, a sada je potvrdio u studiju RTL-a.

- Trebao bih 19. prosinca u ring u Zagrebu, ali prvo ću odraditi pregled jer sam u posljednjem kampu zaradio nekoliko sitnih ozljeda. Ako ne bude većih problema, odradit ću meč u Zagrebu, ali ako ozljeda zahtijeva dulji oporavak, preskočit ću tu borbu. Bit će to uvertira u velika imena koja me čekaju sljedeće godine. Protivnik iz samog vrha čeka me u veljači ili ožujku, to će mi biti najveća borba u karijeri - potvrdio je Filip Hrgović u studiju RTL-a.

Filip Hrgović vratio se u Zagreb nakon meča s Rydellom Bookerom.

Nakon pobjede protiv Bookera prozvao je neke boksače, ali i dalje je nepoznato hoće li netko od navedenih imena ukrstiti rukavice s Hrgom u Zagrebu.

- Još moram malo napredovati i imati prije nekoliko težih imena, nivoa malo ispod njih dvojice. Tko treba potpisati meč? Michael Hunter, Joe Joyce, Daniel Dubois, Dillian Whyte, Aleksandar Povjetkin, Derek Chisora - pričao je najbolji hrvatski boksač.

Brzo su se oglasili Hunter i Kinez Zhang poručivši da ne bi imali ništa protiv.

- Došao je trenutak za borca takvog kalibra, hvala Bogu da su se neki odazvali, njih dvojica bili bi vrhunska prilika za mene - govori Hrga.

Za potencijalni meč u Zagrebu, kaže, njegovi su promotori poslali ugovor na desetak adresa.

- Ako bude te borbe, vidjet ću tko tko će kako odgovoriti i što je meni najbolje za karijeru. Ali nemam puno vremena za organizaciju toga.

A onda iduće godine napokon pravi suparnik?

- Nećemo se podcjenjivati, svaka borba je borba, pogotovo svaki kamp od 10 do 12 tjedana. Imao sam težak put i u amaterskom boksu i jako dobre protivnike u prvih 12 profesionalnih mečeva, ali sad dolaze na red oni bolje rangirani borci, najbolji u kategoriji.

Naravno, nezaobilazna tema bio je drugi hrvatski boksač Alen Babić. On i Filip Hrgović su nekada bili timske kolege, a danas su neprijatelji. Sve se promijenilo nakon što je Hrgović prekinuo suradnju s Leonardom Pijetrajem, koji je ujedno i Babićev trener, a nakon toga su krenula brojna prepucavanja na relaciji Pijetraj - Hrga. S tim prepucavanjima je nastavio Babić koji je nekoliko puta izazvao Hrgovića na meč.

A što kaže on na to?

- On je slučaj za psihijatriju. Ne želim uopće odgovarati za njegove prozivke. Ako moj tim jedan dan bude smatrao da je to dobra borba za mene, naravno da ću je odraditi. I sa zadovoljstvom ga ušutkati!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu