Obavijesti

Sport

Komentari 42

'Miočić bi ispao smiješan pored Joshue. Babić? Tupast i sirovina'

'Miočić bi ispao smiješan pored Joshue. Babić? Tupast i sirovina'

Filip Hrgović otkrio je zbog čega je imao loše mišljenje o Mirku Filipoviću, te je komentirao prepucavanje s boksačem Alenom Babićem. 'Mislim da taj dečko nije psihički i duhovno stabilan' - rekao je Hrgović

VIDEO

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (28) gostovao je u Večernjakovom podcastu za koji je komentirao nadmudrivanje između njega i Alena Babića. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović pjeva "Grkinju"

Pokretanje videa...

Hrgović pjeva "Grkinju" 00:46

Ovaj boksački dvojac nekad je bio u istom timu, a danas se ne mogu podnijeti. Nedavno je Alen Babić izjavio da doživljava erekciju kada Hrgović svojim "pačjim usnama" spominje njegovo ime, no Hrgović mu nije ostao dužan rekavši da je 'on slučaj za psihijatriju'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Događa se samo u njegovoj glavi. On ima sukob sam sa sobom, neka shizofrena cijepanja. Mislim da taj dečko nije psihički i duhovno stabilan. Prije no što će me on početi prozivati, ja nisam o njemu rekao niti jednu lošu riječ, no on je očito skužio da s prozivanjem mene dobiva medijski prostor. To je dečko koji nikad ništa u sportu nije važno napravio, a tek s 30 godina dobio je neku medijsku pažnju koja mu očito prija - rekao je Hrgović za Večernji.

'Hrgović je preopasan i nitko ga ne želi, ali idemo po Huntera!'
'Hrgović je preopasan i nitko ga ne želi, ali  idemo po Huntera!'

Hrgović je gotovo siguran da Babić nema nikakve šanse za pobjedu, ali meč ne isključuje kao opciju, pogotovo ako bude postojalo zanimanje domaće publike. 

– Ako u sljedećih nekoliko mečeva ostane nepobijeđen, a meni se ukaže slobodan termin, možda se taj meč i dogodi. Nećemo to isključiti kao mogućnost. No, kada mu poraste kvaliteta protivnika, njemu će se dogoditi poraz. Osim toga, ja sam jedan od najboljih teškaša na svijetu i mislim da su mu izgledi gotovo jednaki nuli.

Babić Hrgoviću nakon 'slučaja za psihijatriju': Živim u tvojoj 'duckface' glavi. Besplatnooooo
Babić Hrgoviću nakon 'slučaja za psihijatriju': Živim u tvojoj 'duckface' glavi. Besplatnooooo

Najbolji hrvatski teškaš ne smatra da ga Babić želi naljutiti pa odvesti do borbe kao što to rade neki u svijetu boksa.

 –  Držim da on to ne radi radi neke strategije, kao što to čine vješti profesionalci, nego zato što je tupast, što je sirovina i što je sam po sebi pun mržnje, frustracije i poremećaja.

Filip Hrgović vratio se u Zagreb nakon meča s Rydellom Bookerom.

Komentirao je i hrvatskog boksačkog trenera Leonarda Pijetraja (54), svog bivšeg trenera i sadašnjeg Babićevog, o kojem nema pretjerano dobro mišljenje.

 – Oni treniraju dosta zaostalo, loše za profesionalni boks i ja držim da ga on ne može spremiti za taj meč. Svaki od Pijetrajevih boksača koji misli graditi profesionalnu karijeru morat će potražiti pomoć od nekog drugog. Kada gledam sada i ovo Babićevo ponašanje, cijelu tu Pijetrajevu priču, tu njegovu sektu, Bože hvala ti da sam se maknuo od toga. I da završimo s ovim, Babiću želim svu sreću, no on će jednog dana skužiti da je bio budala - rekao je Hrgović.

'Babić je slučaj za psihijatriju, rado ću ga ušutkati u ringu!'
'Babić je slučaj za psihijatriju, rado ću ga ušutkati u ringu!'

Stipe Miočić (38) jedan je od najvećih teškaša u UFC-u svih vremena, a od 2016. drži titulu prvaka. 

 – On dobro boksa i već sada bi mogao pobijediti neke od boksačkih teškaša, no ne i one iz svjetskog vrha. Pored Joshue bi ispao smiješan, baš kao što bi i Joshua ispao smiješan u borbi s njim po MMA pravilima. Inače, ja se nadam jednom boksačkom sparingu sa Stipom, što mi je svojedobno bilo nuđeno, no tada se nije dogodilo - kaže Hrgović.

Filip je svojedobno imao loše mišljenje o 'Cro Copu', sada već umirovljenom borcu mješovitih borilačkih vještina.

 – Žao mi je što sam Mirka upoznao tek nedavno i što sam, na račun priča nekih s kojima je surađivao, o njemu imao loše mišljenje koje sam sada, upoznavši ga kao osobu, potpuno promijenio.

POGLEDAJTE TRENING S ALENOM BABIĆEM:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka