To je to što me zanima!

Srbinu 'potonule sve lađe' kod gola Perišića, u BiH nas slavili, Šapit potpuno u elementu...

Hrvatska nije bila bolja u ovom dvoboju. Može se ljutiti tko hoće, sreća nastavlja pratiti Hrvatsku u ovim velikim dramama u ovim velikim dvobojima, poruka je srpskog komentatora
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobjedom nad Japanom osigurala plasman u četvrtfinale i dvoboj s moćnim Brazilom. Jedina smo reprezentacija s područja bivše države (a i šire) koja je još uvijek na turniru...

POGLEDAJTE VIDEO:

Ali to ne znači da su svi jednako proživjeli naš prolazak.

DALIĆ O LIVAJINOM PENALU:

-  Evo šanse. 1-0 vodi Japaaaan. Maeda, 43. minuta utakmice - uzviknuo je slavodobitno srpski komentator nakon gola za vodstvo Japana.

TKO ĆE POBIJEDITI? ANKETA Brazil je favorit, ali bili su i Argentinci, Francuzi...: Može li Hrvatska do polufinala?

-  Velika gužva, opasni Maeda pogađa za vodstvo Japana - riječi su komentatore iz BiH koji je, barem sudeći po ovim kratkim klipovima, naginjao Hrvatima.

- Nažalost evo pogotka, evo lopte u mreži - pričao je naš Marko Šapit.

Iako srpski komentatori od početka dosta više slave golove koja Hrvatska primi nego koje zabije, pogledamo li komentare ispod članaka na njihovim portalima, većina je pozitivna. "Bravo, komšije", "Osvetite nas..." Nizali su se komentari sinoć.

ZMOGOVALI... VIDEO Slovenski novinar zbunio Barišića: 'Nisam vas razumio...'

- Evo sada prilike za udarac i 1-1 Ivan Perišić - poprilično hladno, kao da su mu potonule sve lađe, 'proslavio' je srpski komentator gol Perišića.

Ovdje možete poslušati audio zapis srpskog komentatora.

- Lovren, nije loš centaršut. Gooooooooooool je. Perišić stiže Šukera - uzviknuo je BiH komentator.

ZADARSKO ČUDO Prepoznajete li ovog dečkića? Pokažite Japancima fotku...

-  Ide Lovren s ubačajem, evo Perišića... To je to! - vikao je Šapit.

A kako su ispratili gol Pašalića za četvrtfinale?

- To bi bilo to, Hrvatska je osigurala plasman u četvrtfinale, ljutio se netko ne ljutio, Hrvatska nije bila bolja u ovom dvoboju. Može se ljutiti tko hoće, sreća nastavlja pratiti Hrvatsku u ovim velikim dramama u ovim velikim dvobojima - poruka je srpskog komentatora.

STRANI MEDIJI UOČI BRAZILA 'Hrvatskoj je problem napad i može nešto naučiti od Srbije...' Keane: Oni će se sigurno potući

- Pašalić za četvrtfinale. Siguraaaaaaaan. Nakon boljeg izvođenja penala Hrvatska ide u četvrtfinale. Dominik Livaković je veliki junak Hrvatske, tri penala je skinuo - slavio je gospon iz BiH.

- Udarac za četvrtfinale. Pašaaaaaaaaaaaaaaaalić. Mario Pašalić, idemo u četvrtfinale. Bravo, bravo, bravo - to je to! - slavio je naš Šapit.

Ovdje poslušajte kako su komentatori iz regije reagirali na penal Pašalića.

VIDEO: IZBORNIK IZ DOHE Dalić: Brazilci su zastrašujući, a ništa me ne pitajte o našoj igri. Nije pošteno, ušli smo među 8!

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • meteor1234 07.12.2022.

    dnovinari brišu komentare koji se kose s njihovim poimanjem istine, a samo sam napisao a raspiruju mržnju dok Hrvati i Srbi u dijaspori zajedno gledaju utakmice. Sjeverna Koreja

  • 06.12.2022.

    ima ona jedna od bjelog dugmeta: Sta bi dao da si na mom mjestu……. 😂😂😂😂😂

  • labud labud 06.12.2022.

    Jal,tuga ,cemer....

Komentiraj...
Vidi sve komentare