To je to što me zanima!

Uvalio mu gol pa tražio uslugu: Perišić na frizuri prije Bakua?

Ivan Perišić oduševljavao nas je frizurama na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a sad je, čini se, malo previše zarastao pa je prije puta u Azerbajdžan tražio frizera kod Milana Škriniara, kažu nam Slovaci
Vidi originalni članak

Ivan Perišić (30) zabio je 24. gol u 83. nastupu u dresu hrvatske nogometne reprezentacije koja je u petak u Trnavi ostvarila jednu od najvećih pobjeda u gostima u povijesti u kvalifikacijskim utakmicama.

Novi krilni napadač Bayerna bio je oduševljen pristupom i uključenošću svih igrača u ofenzivi.

PERIŠIĆ PRIZNAO: 'Ovo je čak bila bolja utakmica nego bilo koja na SP-u u Rusiji'

Slavljem 4-0 približili smo se Euru, ali prije završetka ove reprezentativne akcije slijedi nam još gostovanje kod Azerbajdžana. Na koje Perišić želi ići friško ošišan, sudeći prema informacijama koje smo dobili od kolega Slovaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Omišanin se, naime, nakon utakmice na stadionu Antona Malatinskoga pozdravio s bivšim suigračem iz milanskog Intera Milanom Škriniarom (24), s kojim je protekle dvije godine dijelio svlačionicu, i upitao ga ima li kakvog frizera koji bi ga mogao ošišati, kazao nam je akreditirani slovački novinar.

VIDEO IZ MIX-ZONE Mandžo je čestitao na pobjedi, Livi: Ma kakav ministar obrane

Ivan je poznat kao čovjek koji voli imati svaku dlaku na glavi na mjestu, a frizurama na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj oduševljavao je javnost. Poput one s kvadratićima ili teritorijem Hrvatske.

S novom Perišićevom frizurom ili bez nje, "vatreni" će u subotu u 11 sati s aerodroma u Bratislavi čarterom poletjeti za Baku, glavni grad Azerbajdžana, gdje ih u ponedjeljak od 18 sati po našem vremenu (20 sati po lokalnom) očekuje nova kvalifikacijska utakmica kod sastava kojeg vodi bivši hrvatski reprezentativac Nikola Jurčević.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • antikomunist70 07.09.2019.

    NAJBOLJA UTAKMICA NAŠE REPKE U ZADNJI 20 g.Taj tajming,visoko napadali,svi za svakoga,uklizavanja,požrtvovnost i volja.MA BRAVO.To je nogomet🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • antikomunist70 07.09.2019.

    Svi su super bili!Petković igra ono što se odavno izgubilo,nešto između malog i velikog nogometa.Iznenađije sa svojim potezima i izrasta u vrhunskog igraća.Sreća ima dva dobra trenera i u Dinamu i u Repki..Respekt🙏🏻🙏🏻‼️🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • dobitak 07.09.2019.

    jedna od najboljih utakmica naše repke . možemo se ponositi njima hvala vam dečki tako i dalje krenite

Komentiraj...
Vidi sve komentare