To je to što me zanima!

Je li ovo GTA 6? Nove slike opet izazvale pomutnju

Rockstar i dalje šuti kao zaliven o potencijalnoj šestoj Grand Theft Auto igri, no to ne sprečava polemike na internetu.
Vidi originalni članak

Tri nove fotografije koje navodno pokazuju ranu verziju GTA 6 procurile su ovaj tjedan na mrežu svih mreža, sugerirajući kako će se barem dio nadolazeće igre odvijati u 21. stoljeću.

Podsjećamo, prethodnih smo mjeseci čuli glasine o radnji smještenoj u virtualnu parodiju Rio de Janeira i Miamija iz 80-ih godina. Rockstar je već prilagodio potonji grad svojoj megapopularnoj franšizi za Grand Theft Auto: Vice City i Vice City Stories iz 2002., odnosno 2006.

Više detalja o najnovijim GTA VI glasinama pogledajte u ovotjednoj epizodi Weekly Bytea, infotainment emisije Lvl8.-a.

U vezanim vijestima, ovih dana trebali bi dočekati i posljednje informacije o završnoj online fazi Esports prvenstva Hrvatske čiji se Fortnite i League of Legends ždrijebovi sada polako privode kraju nakon nekoliko mjeseci drame. Ono što sada slijedi jest kraći FIFA 20 turnir krajem ovog mjeseca te finale pred živom publikom u prostorijama Stabla znanja, odnosno zagrebačkom Studentskom centru koje je planirano za sredinu listopada.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • burek. 15.09.2019.

    došlo je do toga da vi svjesno tražite FEJK leakove kako bi osigurali clickbait naslov. strava

  • 15.09.2019.

    Novi gta 6 ce se odvijat u Londonu. Rockstar je napravio suradnju sa London studiom te su dobili skriptu grada nikad izdane igre the gateway-a. Sada je na rockstaru da sve zglanca i da naprave promjene. Ali polako prvo se radi na bully-u. Znaci Gta6 bi trebao stici dvije godine nakon novih generacija konzola.

  • 14.09.2019.

    Bolje da potvrde izlazak RDR 2 na PC

Komentiraj...
Vidi sve komentare