Obavijesti

Tech

Komentari 13

Je li ovo GTA 6? Nove slike opet izazvale pomutnju

Je li ovo GTA 6? Nove slike opet izazvale pomutnju
1

Rockstar i dalje šuti kao zaliven o potencijalnoj šestoj Grand Theft Auto igri, no to ne sprečava polemike na internetu.

Tri nove fotografije koje navodno pokazuju ranu verziju GTA 6 procurile su ovaj tjedan na mrežu svih mreža, sugerirajući kako će se barem dio nadolazeće igre odvijati u 21. stoljeću.

Podsjećamo, prethodnih smo mjeseci čuli glasine o radnji smještenoj u virtualnu parodiju Rio de Janeira i Miamija iz 80-ih godina. Rockstar je već prilagodio potonji grad svojoj megapopularnoj franšizi za Grand Theft Auto: Vice City i Vice City Stories iz 2002., odnosno 2006.

Više detalja o najnovijim GTA VI glasinama pogledajte u ovotjednoj epizodi Weekly Bytea, infotainment emisije Lvl8.-a.

U vezanim vijestima, ovih dana trebali bi dočekati i posljednje informacije o završnoj online fazi Esports prvenstva Hrvatske čiji se Fortnite i League of Legends ždrijebovi sada polako privode kraju nakon nekoliko mjeseci drame. Ono što sada slijedi jest kraći FIFA 20 turnir krajem ovog mjeseca te finale pred živom publikom u prostorijama Stabla znanja, odnosno zagrebačkom Studentskom centru koje je planirano za sredinu listopada.