To je to što me zanima!

365 dana je svakodnevno radio sklekove do iznemoglosti - evo kako mu se tijelo oblikovalo

Obični sklekovi nisu posebna tjelovježeba, no YouTuber tvrdi da biste se mogli iznenaditi ukoliko ih svaki dan izvodite nekoliko minuta, koliko vam tijelo dopusti
Vidi originalni članak

Svakodnevno napraviti niz sklekova do otkazivanja ne zvuči kao zahtjevan posao, pogotovo jer je riječ o vježbi koja ukupno traje svega nekoliko minuta. Na kraju vježbe biste mogli osjetiti bolne mišiće, no ako biste istu vježbu ponavljali baš svaki dan tijekom godinu dana, mogli biste se iznenaditi, piše Men's Health.

POGLEDAJTE VIDEO: Tajkun troši milijune na pomlađivanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

YouTuber Troy Adashun kaže da je radio upravo to, a svojim video radovima priča kako je eksperimentirao u dobi od 17 godina. Tvrdi da svakodnevni sklekovi do otkazivanja imaju puno pozitivnih učinaka.

UČVRSTITE GORNJI DIO Za lijepa ramena i seksi ruke idealan je sklek - svladajte ga

Naravno, čak i radeći samo jedan set tijekom dužeg vremenskog razdoblja, vjerojatno ćete uočiti fizičke promjene. Adashun pokazuje kako može u komadu napraviti 51 sklek prije nego što više ne može napraviti ni jedan, ali kaže da mu je svakodnevno izvođenje te vježbe pomoglo da dostigne 100 sklekova u jednom pokušaju prije otkazivanja.

U MINUTI 53 SKLEKA Napravio više od 3200 sklekova u sat vremena i oborio rekord: 'Dokazao sam sinu da može sve'

Ipak, više od fizičke koristi, Adashun naglašava neke manje opipljive učinke svakodnevne posvećenosti jednoj vježbi. Kaže kako je to jednostavan način da uvedete strukturu u svoje treninge.

Pogledajte ga u videu:

Svakog dana morate napraviti samo tu jednu jedinu vježbu, jedno postignuće. To vam može pomoći podržati režim tjelovježbe ako ga gradite.

URNEBESNA SNIMKA Žena radila sklekove u indijskoj ukrasnoj vjenčanici, internet ne vjeruje kako joj je to uspjelo

Uz to, ako radite do otkazivanja, to je sjajan način za izgradnju mentalne usredotočenosti. Odredite koliko sklekova možete napraviti prije nego što se iscrpite.

 Čak i za iskusne vježbače, to može biti sjajan podsjetnik da pronađu snagu za posljednjih nekoliko ponavljanja. Naravno, ne morate raditi tijekom cijele godine kako biste iskusili te benefite. Adashun savjetuje da se najprije ograničite na mjesec dana. Napokon, veliki uspjeh često se gradi na skromnim temeljima.

JEDNOSTAVNIJI SU Sklekovi s povišenjem - evo kako ih raditi i koje su prednosti

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 27.07.2023.

    I ja ih radim svaki dan do iznemoglosti, znači jedan dnevno.

  • 22.07.2023.

    Radim sklekove kad vadim pive iz gajbe

  • ilmare 22.07.2023.

    Ne valja pretjerivati... Sto vrijedi se "satrati " da bi ktatko vrojeme postigao rezultat,koji uz pola tog vremena se sve vrati natrag....

Komentiraj...
Vidi sve komentare