Komentari 0

Adventska i Novogodišnja ponuda putovanja. Što odabrati?

Adventska i Novogodišnja ponuda putovanja. Što odabrati?

Romantične ulice gradova Europe prožimaju prekrasni ukrasi te mirisi zime, kobasa i ostalih slastica, a veseli ljudi traže toplinu uz neizostavnu čašicu kuhanoga vina!

Poseban ugođaj zimskih putovanja vrijedi doživjeti i osjetiti. Taj fenomenalan doživljaj za Vas je osigurala agencija Sunčani odmor, stoga u ponudi možete naći veliki izbor destinacija za Vaše nezaboravno adventsko i novogodišnje iskustvo. Tu će se naći tradicionalnih ponuda poput Adventa u Beču, Budimpešti, Rimu, Parizu i još mnogo toga što će zadovoljiti potrebe svakog putnika. Cijene su prilagođene svima i kreću se od 220kn do 1.090kn za prijevoz autobusom ili oko 2.500kn+pristojbe za prijevoz avionom.

Ništa manje nećete naći ni u Novogodišnjoj ponudi koja pokriva svačije želje za proslavu ulaska u 2014. godinu. Od mnoštva ponude izdvojili bi Novu godinu u Tunisu koja se može rezervirati do 30.11. po posebnoj ponudi koja uključuje popust od -10% te iznosi 3.069kn+pristojbe, u hotelu 4* sa all inclusive uslugom. Možete  uživati i u u maštanju o Novoj godini u Berlinu, Rimu, Milanu, Pragu, Londonu, Parizu, Istanbulu, Barceloni, Grčkoj, Amsterdamu, Dubaiu. Svakako preporučamo da prilikom odabira obratite pažnju na ponudu u lijepoj našoj po cijenama već od 548kn za 2 noćenja. Zašto ne udovoljiti sebi i počastiti se jednim nezaboravnim provodom?

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na mailto:info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com