Aktiviraj PLUS+ pristup i osvoji TV vrijedan 39.999 kuna | 24sata
Obavijesti

Aktiviraj PLUS+ pristup i osvoji TV vrijedan 39.999 kuna

Aktiviraj PLUS+ pristup i osvoji TV vrijedan 39.999 kuna
1

Svi postojeći i novi PLUS+ korisnici koji su kupili mjesečnu ili godišnju pretplatu i aktivna im je zaključno s 30.6.2021. godine ulaze u izvlačenje za Hisense Laser TV vrijedan 39.999,00 kn.

VIDEO

PLUS+ pretplata sada vrijedi još više. Svi postojeći i novi PLUS+ korisnici koji su kupili mjesečnu ili godišnju pretplatu i aktivna im je zaključno s 30.6.2021. godine ulaze u izvlačenje za spektakularan Hisense Laser TV vrijedan 39.999,00 kn.
 
Uz najbolji svakodnevni sadržaj, u posljednjih mjesec dana čitateljima smo ponudili i dodatni PLUS+ sadržaj. Mnogi naši vjerni čitatelji prepoznali su vrijednost PLUS+ sadržaja na čemu im zahvaljujemo.
 
PLUS+ je pretplata na dodatni sadržaj na portalu 24sata s kojom ostvarujete neograničeni pristup portalu, mogućnost neograničenog pristupa enigmatskom sadržaju (sudoku i križaljke) i bolje iskustvo portala uz minimalan prikaz oglasa.


 
Treba podsjetiti kako je trenutno aktualno promotivno razdoblje i moguće je kupiti PLUS+ pristup za samo 1kn prvih mjesec dana. Sada je prilika da za simboličan iznos podržite vrijednosti za koje se zalažemo, ali i priče naših novinara koje su mijenjale zakone, smjenjivale moćnike i promijenile živote.
 
U nešto više od mjesec dana naši PLUS+ članci ostvarili su preko 9 milijuna otvaranja što dovoljno govori o interesu za kvalitetne i zanimljive priče. Naši novinari Ivan Pandžić i Denisu Mahmutović u međuvremenu su osvojili prestižne nagrade HND-a za istraživačko i internetsko novinarstvo. Ivan Pandžić proglašen je i novinarom godine.
 
PLUS+ pristup možete kupiti registracijom na portalu i otvaranjem bilo kojeg PLUS+ članka na naslovnici ili možete posjetiti poveznicu, odabrati mjesečni ili godišnji pristup i uključiti se u nagradnu igru.

Pravila nagradne igre možete provjeriti ovdje.

 

UZMI ODMAH MJESEČNI ILI GODIŠNJI PLUS+ PRISTUP I UKLJUČI SE U NAGRADNU IGRU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje
UŽIVO Transferi: Saúl odlazi iz Atletica nakon 16 godina, Conte potvrdio ostanak 'kvaradone'
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Saúl odlazi iz Atletica nakon 16 godina, Conte potvrdio ostanak 'kvaradone'

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga