Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bauwelt - centar za gradnju i dom u Slavonskom Brodu

Otvorena je prva hrvatska trgovina Bauwelt. Radi se o jedinom prodajnom centru za gradnju i dom koji je otvoren u sklopu trgovačkog centra Supernova Slavonski Brod

Bauwelt
Foto: Bauwelt

Prva hrvatska trgovina BauWelt otvorena je danas u Slavonskom Brodu u sklopu trgovačkog centra Supernova u Osječkoj ulici 284. Na velikom otvorenju centra brojnim posjetiteljima su se obratili direktor BauWelta Tomislav Leko, gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara te direktor trgovačkog centra Supernova Paul Merdzo.

Tim je povodom Tomislav Leko izjavio: „BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu trgovina s konceptom „uradi sam“. Također, novost predstavljamo i zbog činjenice da smo jedini centar za gradnju i dom smješten unutar trgovačkog centra kako bi postali poželjno mjesto kupnje za cijelu obitelj. Naš je asortiman namijenjen malim i velikim majstorima te vjerujemo da će u ponudi više od 30.000 proizvoda na gotovo 6.000 metara kvadratnih svatko pronaći nešto za sebe kako bi izgradio dom po svom.“  

Gradonačelnik Mirko Duspara pozdravio je dolazak BauWelta u Slavonski Brod te istaknuo kako je vrijedna svaka poduzetnička inicijativa koja sa sobom nosi nova zapošljavanja i nove projekte.

Svečano otvorenje centra imalo je i humanitarni karakter te je Tomislav Leko u ime BauWelta uručio donaciju od 20.000 kuna centru za rehabilitaciju i odgoj djece „Zlatni cekin“ iz Slavonskog Broda.

BauWelt – dom po mom

BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu centara s konceptom „uradi sam“. Centar u Slavonskom Brodu prvi je u nizu centara koje BauWelt planira otvoriti u drugim hrvatskim gradovima, prije svega u Varaždinu i Sisku što će biti zaokruženo novim valom zapošljavanja.

Ono po čemu se BauWelt razlikuje od ostalih sličnih centara jest činjenica da se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te tako osigurava mjesto za kupnju za sve članove obitelji štedeći time vrijeme kupovine. Jednaki koncept BauWelt će slijediti i u svim ostalim centrima u Hrvatskoj gdje je također, kao i u Slavonskom Brodu, odabrao trgovački centar Supernovu kao partnera.

Asortiman proizvoda je raznolik  - na prodajnoj površini od 5.500 kvadratnih metara u ponudi je preko 30.000 artikala za gradnju, dom i vrt.  Osnovnu ponudu čini  građevinski materijal, rasvjeta, keramika i oprema za kupaonice, aparati i alati za kuću i vrt, vrtne garniture te veliki i privlačni asortiman proizvoda za kućnu dekoraciju s povoljnim cijenama. Posebna se pažnja daje upravo konceptu „uradi sam“ osiguravajući kroz asortiman opremu i alate pomoću kojih krajnji kupci mogu s lakoćom obaviti sve poslove u vlastitom domu i vrtu.

Message