Obavijesti

Besplatna dostava prirodne kozmetike ravno u vaš dom!

Besplatna dostava prirodne kozmetike ravno u vaš dom!
1

Samo zato jer se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili u ljekarnu. Dostava je unutar 24-48h i potpuno je besplatna.

BIOmedis Dnevna krema je lagana i hidratantna krema. U sebi ima potpuno prirodne sastojke koji će umiriti i nahraniti vašu kožu. Preporučuje se za njegu normalne i mješovite kože. Dubinski hidratizira kožu te održava nivo vlage u svim slojevima kože tokom cijelog dana. Idealna je kao podloga za šminku. 8 od 10 osoba je izjavilo da je izuzetno zadovoljno učinkom i kvalitetom BIOMEDIS svježe prirodne kozmetike, a na sve BIOMEDIS proizvode imate Garanciju zadovoljstva.

Svježa prirodna BIOMEDIS Dnevna krema

• Kožu čini zategnutom, mekanom i svilenkastom
• Idealna podloga za šminku
• Dubinski hidratizira kožu te održava nivo vlage u svim slojevima kože tijekom dana (Ulje badema)
• Sadrži prirodne sastojke (Ulje badema, maslinovo ulje, Ulje jojobe, Kakao maslac...)
• Prirodna zaštita od štetnih vanjskih utjecaja te pretjeranog gubitka vlage (Ulje badema)
• Pomaže uravnotežiti proizvodnju sebuma kože (Ulje jojobe)
• Sprječava utjecaj i djelovanje slobodnih radikala na kožu (Maslinovo ulje, Kakao maslac)

Ulje badema izvrsno vlaži i hrani kožu čineći ju zategnutijom. Prirodna je zaštita od štetnih vanjskih utjecaja te prekomjernog gubitka vlage. Ekstra djevičansko maslinovo ulje štiti kožu od prijevremenog starenja te ima jako antioksidativno djelovanje zbog kojeg se koža brže regenerira.

Ulje jojobe uspijeva uravnotežiti proizvodnju sebuma kože. Nakon nanošenja brzo se upija u kožu ostavljajući baršunasti veo na površini idealan kao podloga za šminku.

Vitamin E koži koristi u velikoj mjeri, a osim što pomaže regulirati razinu vitamina A, izvrsna je pomoć i zaštita  od ultraljubičastog zračenja koja mogu oštetiti kožu. Vitamin E je antioksidant koji štiti stanice od štetnog djelovanja slobodnih radikala i na taj način usporava proces starenja kože.

Kakao maslac je biljna masnoća koja se dobiva iz sjemenki biljke kakaovca. Ima blagi miris i aromu po čokoladi. Njegovo  blagotvorno  djelovanje  pripisuje  se visokom sadržaju polifenola koji posjeduju antioksidativna svojstva sprečavajući utjecaj i djelovanje slobodnih radikala na kožu. Ostavlja kožu mekanom i svilenkastom.

BIOMEDIS proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u fitoterapiji i homeoterapiji starija je od 140 godina.

U BIOMEDIS ponudi još imate Regenerativnu kremu, Noćnu kremu, Kremu protiv bora, Mlijeko za čišćenje i skidanje šminke, Hidratantno mlijeko za tijelo i Uljni losion za sunčanje (idealan za solarij jer potiče tamnjenje i hidratizira kožu). Cjelokupnu ponudu svježe prirodne kozmetike možete vidjeti na www.biomedis.eu.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato jer se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili u ljekarnu. Dostava je unutar 24-48h i potpuno je besplatna. Cijene u ljekarnama i na našoj službenoj web stranici su iste. Svježe prirodne proizvode BIOmedis možete naručiti u ljekarnama. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE. Za više informacija nazovite na 098 323 164.

Pratite nas na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke; Milanović odredio datum za saziv Sabora
IZBORI 2024.

Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke; Milanović odredio datum za saziv Sabora

Andrej Plenković objavio je kako su u četvrtak sakupili potrebnih 76 potpisa za formiranje nove Vlade
Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite