Obavijesti

Bestseler "Nedostaje? Ne. Dosta je!" na 20% popusta!

Bestseler "Nedostaje? Ne. Dosta je!" na 20% popusta!
1

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja samo na Mondu potražite najprodavaniju domaću publicistiku u 2012. godini po ekskluzivnoj cijeni.

Svjetski dan mentalnog zdravlja obilježava se 10. listopada, a tim povodom Mondo je pripremio popust na popularnu domaću knjigu iz područja psihologije "Nedostaje? Ne. Dosta je!" autorica Emine Pršić i Ivane Šešo. Popust od 20% iskoristite od 10. do 17. listopada, kupite knjigu po super cijeni od 79,20 kn i prebolite ljubavni prekid.

Gotovo svi se slažu da je gubitak životnog partnera najjači emocionalni potres koji možemo doživjeti. S druge strane, neprestano se vezujemo uz osobe od kojih primamo ili kojima dajemo svoju ljubav, pa smo, po definiciji, svakodnevno izloženi riziku gubitka voljenog bića. Ponekad su naše veze nestalne ili za jednu stranu manje važne. Ponekad vidimo životnog partnera u nekom tko u nama vidi samo prolaznu avanturu. Ponekad nam netko pri tom slomi srce, s čime se svi više-manje nekako nosimo, no ponekad nastupi totalni slom duše. U takvim iznimnim trenucima nismo u stanju pomoći sami sebi, čak ni potražiti pomoć nekoga drugog. Nekoga tko razumije i zna što nam je činiti kada se cijeli svijet pod nama urušava i kada se čini da je nada definitivno iscurila iz našeg života.

Autorice Emina Pršić i Ivana Šešo pokušale su smjestiti ovu knjigu u međuprostoru između vojske prijatelja koji podrškom pokušavaju spasiti što se spasiti dade i ordinacije nekog terapeuta. Umjesto klasičnog priručnika za samopomoć, autorice su knjigu zamislile kao još jednu prijateljicu koja je sve to prošla i iz svojega bolnog iskustva izvukla ono najbolje – snagu za preživljavanje. Na svoj jedinstven, inspirativan način, pričajući pripovijesti napuštenih jezikom svakidašnjice, autorice su nam dale uvid u srce tame i svjetlo na kraju tunela.

Tko god zađe među stranice ove knjige, a iskusio je barem tračak eklipse napuštanja, znat će da je u njoj stekao prijateljicu. Ma, što prijateljicu? Vojsku prijatelja!

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije