Komentari 0

Čarolija adventa i europskih božićnih sajmova

Čarolija adventa i europskih božićnih sajmova

Provedite romantične trenutke u iščekivanju najdražeg blagdana te u bajkovitom okruženju božićnih sajmova europskih prijestolnica doživite čaroliju adventa!

Malo tko se ne veseli najljepšem razdoblju godine, adventu! Europske prijestolnice tokom adventa poprimaju sasvim novu dimenziju, a glavni trgovi, okruženi predivnom arhitekturom i gradskim atrakcijama, postaju savršena kulisa tradicionalnim božićnim sajmovima. Posjetitelji iz cijelog svijeta obilaze sajmove kako bi doživjeli jedinstvenu božićnu atmosferu, romantiku u zraku, poseban blagdanski ugođaj koji pruža opće zadovoljstvo i radost, a povezuje ih uzbuđenje i nestrpljivo očekivanje nadolazećih praznika. Osvijetljena božićna drvca i prigodna dekoracija, raznovrsna ponuda i brojni šareni štandovi, tradicionalne slastice i aroma kandiranog voća, miris kuhanog vina, ručno rađeni ukrasi i ponuda božićnih poklona te ugodno druženje uz muziku i stvaranje lijepih uspomena obilježja su svakog božićnog sajma. Uz to, sajmovi predstavljaju idealan izbor za kratki izlet i razgledavanje znamenitosti te upoznavanje grada, kulture i povijesti.  

Uz portal Megabon možete izabrati vašu savršenu destinaciju za adventski izlet i to uz visoke popuste! Odlučite se za božićni sajam u Bratislavi ili Budimpešti, doživite čaroliju adventa u gradu sa dušom i na adventskom sajmu u centru Beča, provedite romantični adventski ugođaj u slikovitim gradićima na jezerima te posjetite božićni sajam u Salzburgu, iznenadite svoje najdraže predbožićnim putovanjem u Lisabon ili Berlin i razveseliti svoje najmlađe putovanjem u Pariz i Disneyland. Organizirano putovanje i razgledavanje prema programu uz pratnju stručnog vodiča ispuniti će vaš dan. Razmišljate li pak o najluđoj noći u godini i gdje provesti nezaboravne trenutke, Megabon vam savjetuje proslavu Nove godine u Sarajevu, Zagrebu ili recimo Istanbulu. Ponuda je mnogo zato kliknite na www.megabon.eu i priuštite si predbožićni poklon koji zaslužujete!