Obavijesti

Centar namještaja Solidum - Zavirite u svijet trendova

Centar namještaja Solidum - Zavirite u svijet trendova
10

Želite li biti u trendu – budite svoji! Najnoviji trendovi kao za prioritet postavljaju mogućnost kreiranja prostora po svojoj mjeri i to je ono što je najvrijednije u njima.

Zavirite u svijet trendova kroz ponudu više od 60 salona namještaja, rasvjete,dekora…

Želite li biti u trendu – budite svoji! Najnoviji trendovi kao za prioritet postavljaju mogućnost kreiranja prostora po svojoj mjeri i to je ono što je najvrijednije u njima.

Ukoliko ste kolekcionar komada namještaja, slobodno ih postavite u prostor. Grupa za sjedenje koja će se sastojati od trosjeda jednog tipa, foteljica drugog tipa i taburea trećeg – pravi je hit! Tkanine ne moraju biti jednake, ali je poželjno da su koloristički skladne. Sjedeće garniture moraju biti izuzetno udobne i lako se formirati u ležaljku dodatkom elemenata ili mogućnošću izvlačenja. Dnevni boravak – kao mjesto za odmor, preuzima neke funkcije spavaće sobe, jer ergonomija i udobnost postaju izuzetno značajni faktori. Moderne trendovske sjedeće garniture, prilagođene svakom domu, ali i različitim potrebama pojedinaca, možete pogledati u salonima: Bruno Hal, Kvadra, Cedrus, Meblo, Stil Oprema, Pe-ni casa, Galleria Interijeri, Salon IDA, Qualis. Kutne garniture, dvosjede, trosjede i fotelje, prilagođene vašim ergonomskim zahtjevima, možete odabrati u fiksnoj izvedbi ili s pomoćnim ležajem na izvlačenje. Sjedeće garniture su tapecirane kožom ili modernim tkaninama u trendovskim bojama, a možete ih naručiti prema vlastitom izboru.

Unošenje prirode kroz dekorativne elemente pravi je „must have“ najnovijih trendova. Životinjski rogovi su izuzetno popularan detalj, a u stiliziranom ili prirodnom obliku, primjenjeni za izradu lampi, stolica ili dekoracija na zidu, odlično se uklapaju u sve stilove uređenja. Za dekoraciju prostora se preporučuju i obloge od prirodnih materijala i onih koje ih vjerno imitiraju i to na način da se postave u određenu zonu prostora ili na dio zida. Npr. kamene zidne obloge možete postaviti u dnevni boravak ili blagovaonicu, a odabir vrste, oblika i boje kamena tj.dekokamena, utjecat će na moderan ili rustikalan ugođaj prostora. Atraktivne vrste ovakvih zidnih obloga potražite u salonu Rustik kamen.

Prirodni ugođaj naglasit će i prisutnost drva u interijeru, a osobito popularan je hrast s četkanom površinskom strukturom. On se odlično kombinira s jednobojnim plohama koje su mat ili visokog sjaja. Uz namještaj, struktura hrasta se može primjeniti na stolicama i stolovima. Osim u prirodnim materijalima, trendovski stolovi i stolice se nude u staklenim izvedbama, metalnim plastificiranim ili u kombinaciji više materijala. Skulpturalan dizajn pretvara stolove i stolice u upotrebne predmete, ali i dekoracije prostora. Atraktivni trendovski stolovi i stolice izloženi su u salonu Sili nova.

Zidovi ne smiju biti jednobojni. Različite vrste tapeta i tkanina dat će im novo značenje, a osobito popularne su 3D zidne obloge, koje stvaraju novu dimenziju  zidova i tako naglašavaju njihovu važnost u prostoru. Uz cvjetne, popularni su karirani i prugasti motivi, koji se pojavljuju u trendovskim bojama: bijeloj, sivoj – u svim nijansama, zagasito smeđoj – od nijansi bijele kave do tamnijih, plavoj – pogotovo petrolej te ljubičastoj, a prilično smjelo i u nijansama ružičaste, narančaste i zelene, koje stvaraju jake naglaske svojom prisutnošću. Dekorativne tkanine ukrašavaju tapecirani namještaj, zastore, prekrivače za krevete..Sve o tome kako ih primijeniti, izabrati i oblikovati, reći će Vam u salonima Alto trade, Meblo, u kojima su izložene najnovije kolekcije dekorativnih tkanina, zastora, zidnih tapeta i dekoracija.

Staklo kao materijal je izuzetno poželjno u prostoru i to u svim izvedbama – transparentnim, lakiranim ili s folijama - stoga ne oklijevajte u odabiru staklenog namještaja. Uz staklo se nužno veže i rasvjeta, koja ga čini moćnim dekorativnim elementom. Rasvjeta namještaja je neizostavan dio najnovijih trendova. Indirektna LED rasvjeta je sastavni dio uzglavlja kreveta, noćnih ormatića, garderobnih ormara, komoda, vitrina, kuhinjskih elemenata. Centar rasvjete će vas uvesti u sve tajne najnovijih trendova oko osvjetljenja prostora te vam pomoći u odabiru dizajna lampi i lustera koje će se savršeno uklopiti u Vaš dom.

Trendovi kupaonicu tretiraju kao „relax“ zonu pa su spa elementi obavezni. Hidromasažne kade, saune i svjetlosni efekti pretvaraju kupaonicu u jednu od najpoželjnijih zona doma. Kupaonski namještaj nadopunjava kompletnu priču o komoditetu kupaonice, pa se pravila trendovskih boja i materijala prenose i u ovaj važan dio doma. U salonima Manu interijeri, Nord produkt i Stigo potražite moderan kupaonski namještaj i sanitarije, koji će vašu kupaonicu pretvoriti u pravi vizualni užitak uz ispunjenje svih funkcionalnih komponenti. 

Podne površine su jedan od najvažnijih dijelova svakog prostora. Obzirom da trendovi ponajviše zagovaraju prirodne ugođaje, drvene podne obloge poput parketa, seljačkog ili brodskog poda, u različitim dimenzijama, načinima slaganja i vrstama drva, apsolutni su prioritet u odabiru. Drvo unosi toplinu i ljepotu u prostor, a dio nje ćete osjetiti već u salonu Solidum Žužić, koji će vam sigurno pomoći u odabiru najbolje drvene podne obloge za vaš dom.Zadovoljeni ergonomski zahtjevi svakog pojedinca dio su najnovijih trendova, ali i stanovanja uopće. Zdravo spavanje jedan je od osnovnih preduvjeta kvalitete života i dobrog zdravlja. Priča o kvalitetnim madracima je duga, a počinje isprobavanjem različitih vrsta madraca kako bi svaki pojedinac odabrao onaj najbolji za svoju tjelesnu građu. Isprobati, savjetovati se i kvalitetno kupiti madrac možete u salonima Eurolam, Happy Dreams, Minago, Pavletić, Perfecta, Meblo i Tropski val.

Moderna kuhinja je spoj vrhunske tehnologije i dizajna u kojoj svatko uživa kuhati, ali i boraviti. Iako se kuhinja mora prilagoditi specifičnim zahtjevima prostora u koji se postavlja, trendovski zahtjevi u smislu boja i materijala se mogu bez problema ispuniti. Trendovske kuhinje su minimalističkog dizajna, u kombinaciji strukture drva s jednobojnim plohama visokog sjaja ili u mat izvedbi. Za fronte se koristi i dekorativno staklo. Kako biste našli kuhinju po mjeri vašeg prostora i stila života, posjetite salone Aspecto, I.V. Dizajn - Scavolini,  KULT Studio, Solaria Lukris LUBE i Stolarija Knapić, u kojima ćete naći najnovija dizajnerska i tehnološka rješenja kuhinja.Ugradbeni ormari su nužan dio svakog stambenog prostora, a osim za pohranjivanje stvari, svojim frontama odlično dekoriraju prostore spavaćih i dječjih soba te komunikacijskih prostora. Primjena trendovskih boja na frontama ugradbenih ormara, dekorativnog i bojanog stakla, materijala s drvenom strukturom, te ugradnja LED rasvjete, pretvorit će vaš ugradbeni ormar u dekorativni kubus koji apsolutno privlači pažnju. Kako bi ormar ispunio sve trendovske, ali i vaše osobne estetske i funkcionalne potrebe, rješenje potražite u salonima Krion, Bonus optimus i Eduro.

Dolazak proljeća je stavio uređenje terasa, balkona i vrtova u prvi plan. Namjena garniture – za objedovanje ili trenutke opuštanja, utjecat će na odabir dizajna i udobnosti. Vrtnu garnituru možete odabrati u kombinacijama različitih materijala. Kovano željezo i drvo, ratan i staklo, plastificirani pleteni materijali i metal, samo su neke od uspješnih kombinacija, koje vrtnu garnituru čine atraktivnijom. Jastuci, kao samostalni ili s naslonom, upotpunit će garnituru bojom ili uzorkom materijala. Boje odaberite u skladu s elementima koji se nalaze u okolini - poput tende, suncobrana, boje fasade i sl. Vrtna garnitura je element koji unosite u postojeći okoliš, pa ga nastojte skladno uklopiti vrstom materijala i koloritom.  Rješenja za vaš vrt, balkon ili terasu potražite u salonima Galleria Interijeri i Meblo. 

Najnoviji trendovi pretvaraju dom u mjesto istinskog uživanja pa će nesumnjivo biti rado prihvaćeni.

Adax, Centar bijele tehnike/ KULT Studio, Concordia, Crea, Interijeri Zadro, Kamini Hoyan, Lateran, Luxuria, Magor Studio, Mibel, Minago, Mis Mar, Movico, Namještaj Marko, Pe-Ni Casa, Sagovi Zagreb, T.O. Bora...posjetite i ove salone u Centru namještaja Solidum i učinite svoj dom ugodnijim i ljepšim!

Ponudu možete pronaći u Centru namještaja Solidum na Jankomiru u Zagrebu, Škorpikova 11, gdje je preko 60 trgovina namještajem, dekorima, rasvjetom i pratećom opremom, svaki dan od ponedjeljka do subote 9 – 20 h, nedjeljom  10-16 h. Osigurane su brojne pogodnosti za posjetitelje, akcije, pokloni a posebno su atraktivne vikend akcije uz popuste do 50%. Prijavite se na solidum newsletter i saznajte na vrijeme sve novitete i posebne ponude.

Više na www.solidum.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo