Obavijesti
komentari
DOMAĆE JE DOMAĆE Domaće kobasice, krvavice i devenice Zagoraca u Baranji
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

j1
sve okej ali masline stavit kao ukras ono....bolje da ste ljubičasti luk stavili ili kiselo zelje
ayayay
Čim je taj završio u novinama, nema ništa od njega. Pogledaj u škaf, ima dosta masti u mesu za kobasice !! Ko zna kakvu papiku stavlja, vjerovatno mljeven Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .