Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ekskluzivni kuponi za čitatelje Večernjeg lista

Kupone koji će vam omogućiti uživanje u najboljem od hrvatske kulture pronađite u Večernjem listu u četvrtak 24. listopada i u Ekranu 25. listopada.

1 komentara

Večernji list odlučio je obradovati svoje čitatelje ekskluzivnim popustima na programe 15 kulturnih institucija diljem Hrvatske, u rasponu od 20 do čak 100 posto! Kupone koji će vam omogućiti uživanje u najboljem od hrvatske kulture pronađite u Večernjem listu u četvrtak, 24. listopada i u Ekranu 25. listopada u sklopu naše akcije Dani kulture.


Petnaest predstava, koncerata i izložbi našim su čitateljima omogućili Kazalište Marin Držić Dubrovnik, Zagrebačko kazalište mladih, Centar za kulturu Čakovec, Umjetnički paviljon Zagreb, HNK Ivan pl. Zajc Rijeka, Teatar Exit Zagreb, HNK Split, HNK Varaždin, kazalište Planet Art Zagreb, kazalište Kerempuh Zagreb, koncertna dvorana Lisinski, Muzej ratne fotografije Zagreb, kino Kinoteka Zagreb, kazalište Žar ptica Zagreb, kazalište Komedija Zagreb.

Večernji list ponosan je na ovaj projekt koji će hrvatskim građanima omogućiti povoljnije uživanje u vrhunskim kulturnim događanjima. Već pripremamo i novu seriju kupona u suradnji s novim i starim partnerima diljem Hrvatske.  

 

Naši partneri pišu
Message