Viral

Komentari 8

Afrička glumica pozirala gola sa sinom pa završila u zatvoru: To je upozorenje za sve ostale!

Afrička glumica pozirala gola sa sinom pa završila u zatvoru: To je upozorenje za sve ostale!

Glumica iz Gane zbog jedne objave na društvenim mrežama 'gulit' će tri mjeseca u zatvoru. Pozirala je naga kako bi sinu čestitala rođendan, a sutkinja nije imala milosti...

Ganska glumica Rosemond Brown (32), u Africi poznatija od umjetničkim imenom Akuapem Poloo iduća će tri mjeseca provesti u zatvoru zbog jedne objave na društvenim mrežama, javlja New York Post.

Tamo još prošle godine je pozirala naga sa sinom, koji je imao donje rublje, te je fotografiju objavila na Instagramu kao čestitku za sedmi rođendan svojeg djeteta. Fotografija je ubrzo postala viralna u Gani, nije se svidjela vlastima, pa je 32-godišnjakinja završila na sudu. Iako je, kako je sama rekla, očekivala da će se 'izvući', sutkinja Ruby Aryeetey odlučila je suprotno.

- Sudu smeta ova vrsta objava na društvenim mrežama. Porast objave golišavih materijala zadnjih je godina nevjerojatan. Ovo je ujedno i upozorenje i poruka drugima da ne izvode ovakve stvari - napisala je sutkinja u obrazloženju. 

Prvotnu kaznu je dobila u 4. mjesecu, ali nakon pustih žalbi i ostalih pravnih postupaka proces se oduljio sve do prosinca, kad je kazna potvrđena.

- Sine, znaj da te volim najviše na svijetu. Budi dobar dok se mama ne vrati. Znaj da je sve u božjim rukama - poručila je glumica nakon presude. 

Podršku je dobila od brojnih kolega, a najglasnija je bila reperica Cardi B.

- Vidim puno obitelji u SAD-U da poziraju u ovakvim pozama. Meni se ne sviđa, to nije moja stvar, ali mislim da tu nema nikakvog zlostavljanja za što je optužena. Mislim da je to samo naturalizam. Zatvorska kazna ipak je previše. Možda da joj date uvjetnu kaznu za društvene medije - napisala je tad reperica.

A dok mama Poloo bude u zatvoru, brigu za njezinog sina preuzet će njezina glumačka kolegica.