Obavijesti

Viral

Komentari 79

Autori skijaša Suada: 'Objavili smo ga tek kad smo se ismijali'

Autori skijaša Suada: 'Objavili smo ga tek kad smo se ismijali'
1

Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje 10 puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili, kazao je "nespretni" Suad

VIDEO

Brojni domaći i regionalni portali u subotu su objavili video koji prikazuje "nevještog" Suada kako se spušta niz skijašku stazu na Bjelašnici. Snimka je mementalno postala viralni hit, a Klix.ba donosi priču Dine Ramčilovića i Suada Tabakovića, dvojca koji stoje iza nastanka klipa. 

Podsjetimo, u snimci se vidi "nespretni skijaš" Suad kako se spušta niz stazu na Bjelašnici, dok mu instruktor daje upute na koji način se treba kretati i kako treba držati tijelo. 

Škola skijanja u BiH: 'Ne tamo Suade! Medo je tamo! Medo!'
Škola skijanja u BiH: 'Ne tamo Suade! Medo je tamo! Medo!'

- Polako, polako. Desna skija, Suade. Desna skija, Suade! Lijeva! Digni glavu, Suade! Digni glavu, ne u basamake! Medo je tamo, medo - vikao je misteriozni instruktor i nastao je viralni hit.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

Dino Ramčilović i Suad Tabaković kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku. 

'Pozivam direktora ZOI-ja da nas ugosti. Povest ćemo i medu'

- Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili snimiti klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI-ja da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba - kroz smijeh nam govori Ramčilović, autor snimke i famozni instruktor skijanja.

Tabaković je rekao da se nije nadao da će se njegova snimka naći u konkurenciji za video godine, ali je naglasio da je zadovoljan na koji je način odglumio skijaša u začetku.

- Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo se ponekad zaputiti i na planine kako bismo skijali ili sankali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili na Instagramu -  kazao je "nespretni" Suad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela