Viral

Komentari 4

Ledena kraljica: Baka sjela na ledeni tron pa je odnijela voda

Ledena kraljica: Baka sjela na ledeni tron pa je odnijela voda

Kako je sama ispričala, hjela se slikati na ledu koji je oblikovan kao prijestolje jer je oduvijek htjela biti kraljica. Spasio ju je slučajni prolazik koji je ujedno i iskusan kapetan

Uvijek sam htjela biti kraljica i ovo mi je bila šanca, rekla je 77-godišnja Judith Streng iz američkog Teksasa. Judith je sa svojim sinom uživala na odmoru na Islandu. Tijekom šetnje opazila je santu leda uz obalu koja je ličila na prijestolje. 

- Izgledalo mi je kao udobno mjesto za sjest pa sam rekla sinu da me slika. Nisam preteška pa sam mislila da će me držati. Vidjela sam veliki val kako dolazi i led se jako zaljuljao. Osjetila sam kako klizi. Odjednom sa se našla tristotinjak metara od obale - prepričala je Judith nakon što je slike i cijeli događaj njezin sin poslao svojoj 24-godišnjoj kćeri koja je priču podijelila na društvenoj mreži. Priča je ubrzo postala viralna, a Judith je za američku televiziju ispričala kako ju je spasio slučajni prolaznik. 

- Pored nas je na sreću stajao jedan stariji muškarac. Na kraju se ispostavilo kako se radi o iskusnom kapetanu koji je sudjelovao u nekoliko spasilačkih misija - ispričala je viralna penzionerka.