Obavijesti

Viral

Komentari 21

Pregažena maca iz Slavonskog Broda postala filmska zvijezda

Pregažena maca iz Slavonskog Broda postala filmska zvijezda
6

Nevjerojatna mačka, u samo nekoliko tjedana, prošla je put od životinje zgažene na cesti do uloge u filmskom remakeu kultnih crtića o Pink Pantheru!

VIDEO

Nađena je na cesti kraj Slavonskog Broda, pregažena, krvave glave, polumrtva. Ali, imala je sreće da ju je spasio veterinarski tehničar i uzgajivač pasa, veliki dobročinitelj Hrvoje Mužević. Čudesno je i brzo ozdravila. No, osim što spašava životinje, Hrvoje je i kultni autor trash filmova. Pa je uočio da mačka ima neobičan talent, da brzo uči i - fantastično glumi!

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je nevjerojatna mačka, u samo nekoliko tjedana, prošla put od životinje zgažene na cesti do uloge u filmskom remakeu kultnih crtića o Pink Pantheru!

- Prije samo dva tjedna, vozeći se s posla, vidim vrećicu na cesti. Ali, zaobilazeći je za svaki slučaj, skužim da je to zapravo zgažena mačka...I bem ti, čini mi se da se pomakla... Živa na pol brze ceste!!! Okrenuvši se u kružnom vidim da ju auti prelaze, sva sreća, po sredini... Uspijem parkirati, izjurim, mene auto skoro pokupi, zgrabim ju i dovedem kući. Ima ozljede glave...- pisao je Mužević prije dva tjedna na Facebooku, objavivši fotografiju mačke krvave glave. No, već drugi dan, dočekalo ga je iznenađenje:

- Dođem s posla, nema mačke. Mislim se, ciknula je negdje pod ormarom i počnem se podvlačiti da ju izvučem... Sve si mislim, nema veze, riješio sam se napasti, a ionako sam je opalio je na fejs i skupio lajkove. Ugazivši u njen izmet pored vrata, skužim je na kauču. Živu i zdravu. Krasno. I dok sam joj davao večeru (ima ozljedu sinusa pa ne uzima sama hranu, već joj ja stavim u usta, pa ona žvače) napade me. 

Dan kasnije, kad je mačka počela skakati na stol, Hrvoje objavljuje i fotografije životinjice koja poseže za njegovim doručkom:

- Zar nema nijedna dobra duša da nas spasi ove mačketine? Zahvalne su spašene životinje, kad ih nahraniš, pojedu ti još i ručak... No, igrajući se s kamerom, Hrvoje je uočio kako mačka ima talent da izvršava zabavne zadatke, da glumi - ako treba - tigra i panteru, čak i Kraljevnu od Analostana! Inače su u glavnim ulogama njegove impresivne njemačke doge, ali sada se Mužević šali:

- Više je ne poklanjam zainteresiranima. Sad nudim Hollywoodu da otkupi njen ugovor i glumačka prava, a njemačke doge darujem...

'To ih ispunjava, poslije spavaju kao bebe'

Mužević posebno napominje da njegovim dogama, kao i zaigranoj mačkici, interakcija s čovjekom i razni zadaci zapravo pomažu da se oslobode negativnosti, da se ispucaju:

- Poslije spavaju kao bebe. Zato, osim neizostavnih šetnji i istrčavanja, snimamo i filmove. Sve to ispunjava i životinje i pokazuje da smo im spremni dati i žrtvovati svaki djelić svog vremena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...