Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Bilo je i suza: Radnike usrećili bonusima od 335 tisuća kuna

Kada ih je tvrtka pozvala na božićni domjenak, zaposlenici St. John Propertiesa iz Baltimorea nisu ni sanjali kakvo ih nevjerojatno iznenađe tamo očekuje...

Foto: Instagram
36 komentara

Edward St. John, osnivač St. John Propertiesa svojih je 198 zaposlenika na domjenku iznenadio crvenim omotnicama. Kad su ih otvorili, mnogima su se vjerojatno 'odsjekle noge'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u omotnicama su ih dočekali fantastični bonusi u prosječnom iznosu od 50 tisuća američkih dolara što je oko 335 tisuća kuna. Najveći bonus iznosio je vrtoglavih 270 tisuća dolara što je oko milijun i 800 tisuća kuna. Najmanji bonus od stotinu dolara pripao je pripravniku kojemu je tek sutradan bio prvi dan na poslu. 

Dvoranom je u tom trenutku krenula erupcija oduševljenja, ali i suza radosnica. Uostalom, pogledajte i sami kako je to izgledalo:

- Otvorila sam omotnicu, vidjela iznos i pomislila kako krivo vidim. Tada smo se svi počeli grliti. Nisam mogla disati, a kad smo došli sebi nastavili smo slaviti, izjavila je Melissa Alleman, jedna od sretnih zaposlenica tvrtke koja je te večeri podijelila ukupno deset milijuna dolara bonusa. 

Iznosi bonusa određeni su po broju godina provedenih u firmi. Tako je mehaničar koji je u tvrtki proveo 39 godina dobio veći bonus od predsjednika kompanije Larryja Maykrantza koji je na toj poziciji 38 godina. 

- Nikad neću zaboraviti trenutak kad su svi u isto vrijeme otvorili omotnice i vidjeli svoje bonuse. Ljudi su plakali, vrištali, grlili se i smijali, prisjetio se Maykrantz. 

- Željeli smo se ljudima odužiti za 48 uspješnih godina i za sve postignute ciljeve, zaključio je. 

 

 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message