Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
74 komentara

Bizarna smrt: U bolnici ga je 'usisala' magnetska rezonanca

Indija: Muškarac (32) je nosio metalni spremnik za kisik. Ogroman magnet ga je silovito povukao, a spremnik s kisikom je procurio. Umro je u roku od 10 minuta. Kobno je bilo trovanje kisikom...

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL/Facebook
74 komentara

Indijac Rajesh Maru (32) poginuo je bizarnom smrću dok je bio u posjeti majci u bolnici. Njega je 'usisala' magnetska rezonanca jer je u rukama nosio metalni spremnik za kisik. U prostoriju s uređajem ušao je jer su mu liječnik i član medicinskog osoblja rekli da je isključen i da je sigurno, piše Independent. Zbog toga su obojica završili u pritvoru. 

Magnetska rezonanca povukla je nesretnog Rajesha čim je ušao u prostoriju pa nije stigao ni olabaviti stisak oko spremnika koji je nosio. Ruke su mu ostale zarobljene u cilindru stroja, a spremnik s kisikom je procurio. Iako su ga odmah odvezli na odjel Hitne pomoći, umro je u roku od 10 minuta. Kobno je bilo trovanje kisikom. 

Obitelj preminulog za nesreću krivi djelatnike bolnice koji su mu kazali da je sigurno da uđe u prostoriju. Bolnica je pokrenula i internu istragu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message