Obavijesti

Viral

Komentari 0

Ceste zaborava: Putevi diljem Hrvatske koji ne vode nikamo, od Vukovara do Imotskog

Na granici između zadarske i šibensko-kninske županije staje jedna novoasfaltirana cesta, a počinje stari jednotračni put. To je samo jedan od bizarnih primjera cesta koji se mogu pronaći u hrvatskoj prometnoj mreži.

Pokretanje videa...

Ceste zaborava: Putevi diljem Hrvatske koji ne vode nigdje, od Vukovara do Imotskog 01:32

VIDEO Hrvat je u Malmö stigao u narodnoj nošnji: U centru je zaplesao uz 'Rim Tim Tagi Dim'

MALMO - Fanovi Baby lasagne došli su u Malmö i iz Španjolske. Jedan od njih je Danijel koji je ovom prigodom odjenuo narodnu nošnju koja podsjeća na onu koju Baby Lasagna nosi na nastupu. U centru grada zaplesao je uz pjesmu našeg predstavnika na Eurosongu.

Pokretanje videa...

Simpatični Hrvat Danijel obukao se kao Baby Lasagna i zaplesao popularni ples 00:37

VIDEO Tajči zaplesala energični 'Rim Tim Tagi Dim': 'Zaplačem kad čujem tu njegovu pjesmu!'

Tatjana Cameron Tajči trenutačno je u Malmöu, a priznala je da joj se 'Rim Tim Tagi Dim' svidjela na prvo slušanje. 'Pjesma je za mene uključujući napade anksioznosti. Sve razumijemo i tu se nalazimo. I taj jedan dio, da sačuvaš tu čipkicu, to što ti je nešto od doma. Zaplačem kad čujem tu pjesmu', rekla je.

Pokretanje videa...

Malmo: Tajči i Ante Gelo pripremaju se za večerašnji koncert, zaplesala i na pjesmu Baby Lasagne 00:38

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Pokretanje videa...

Zmija na staklu auta 00:22

VIDEO 'Bad Blue Boysi su palili bengalke u zračnoj luci, nekoga su čekali', Policija: Istražujemo!

ZAGREB Čitatelj nam je poslao snimku u ponedjeljak nešto prije ponoći. Tvrdi da su u Zračnoj luci Franjo Tuđman Bad Blue Boysi zapalili baklje i da su nekoga čekali. Policija nam je rekla da su njihovi službenici bili tamo u tom trenutku i da krim istraživanje traje

Pokretanje videa...

Boysi čekaju ispred zračne luke 00:36

VIDEO Baby Lasagna prije polufinala: 'Puno ljudi moli za mene. Fokus mi je na nastup'

Malmö: Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna kojem šanse rastu iz sata u sat! 'Generalna je proba trajala do nekih 23 sata', otkrio je Marko te priznao da je najviše fokusiran na korake i cijeli nastup, a trenutačno nema tremu.

Pokretanje videa...

Baby Lasagna odgovara na pitanja prije nastupa 01:48

VIDEO Crni gusti dim sukljao iz stana u Zagrebu: Zapalila se kuhinja, spašavali stanara

ZAGREB - Vatrena stihija zahvatila je kuhinju u stanu na zadnjem katu zgrade na križanju Hudovljanske ulice i Zagrebačke avenije. Stan je bio pun gustog crnog dima, a jednoj osobi je pružena pomoć jer se nagutala dima. Vatrogasci su dojavu o požaru zaprimili oko 9 sati, na teren su izišli s 3 vatrogasna vozila. Požar je brzo ugašen te se trenutno vrši odimljavanje prostora.

Pokretanje videa...

Požar u Zagrebu 00:25

VIDEO Koja podrška! Vatrogasci iz Zagreba uz lazanje bodre Baby Lasagnu na Eurosongu...

ZAGREB - Vatrogasna postrojba Zagreb objavila je na Facebooku video u znak podrške Baby Lasagni. Snimili su jednog od člana uz jelo lazanje, a sve su popratili pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', kojom će nas Marko predstavljati danas na Eurosongu.

Pokretanje videa...

Vatrogasna podrška Baby Lasagni 00:21

Radite li i vi ovako? Na festivalu u Zagrebu su nam pokazali kako se pravilno treba filetirati tuna

Posjetili smo Asia Street Food Festival u Zagrebu gdje su demonstrirali kako se pravilno filetira tuna. Jeste li se ikada okušali u tome i radite li to na isti način?
VIDEO

VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu

MALMÖ - Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, danas je odradio generalnu probu i oduševio sve u Malmö Areni. Lasagna je nastupio sedmi, a pod istim rednim brojem će pjevati i na prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja

Pokretanje videa...

Baby Lasagna generalna proba 00:38

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Pokretanje videa...

Prolazak kroz crveno 00:21