Obavijesti

Viral

Komentari 2

Čestitaj svom šefu njegov dan i osvoji genijalne nagrade!

Čestitaj svom šefu njegov dan i osvoji genijalne nagrade!
17

Jeste li znali da je 27.11. Hrvatski Dan šefova? Dogovori se s kolegama, testirajte šefa i osvoji genijalne nagrade iz filma Kako se riješiti šefa 2

VIDEO

Ima ih zbilja svakakvih: dobrih, loših, lijenih, neodgojenih, tolerantnih, previše brižnih… I koliko god ih mrzili ili obožavali, oni igraju važnu ulogu u našim životima. 

Stoga ni ne čudi da su poput majki, očeva, bubnjara i klaunova, i šefovi dobili svoj dan! 

On se obilježava 27. studenog, a ove godine upravo na Dan šefova u kina dolazi najbolja šala na njihov račun, komedija Kako se riješiti šefa 2. Ovaj nastavka velikog hita  iz 2011. godine ponovo okuplja staru ekipu Jasona Batemana, Charlieja Dayja i Jasona Sudeikisa odnosno Nicka, Dalea i Kurta koji su siti tuđeg šefovanja  napokon odlučili pokrenuti vlastitu firmu. 

Osmislili su genijalni proizvod shower buddy u kojeg polažu sve svoje nade, no, lukavi ulagač (Christoph Walken) će ih zeznuti pa prevarena i očajna trojka odlučuje oteti ulagačevog sina (Chris Pine). Nakon što im je pomagao u planiranju ubojstva u prvom dijelu, Ray (Jamie Foxx) ponovo je njihov savjetnik za zločin, dok je sjajna Jennifer Aniston kao pohotna i nezasitna zubarica dr. Julia Harris u Kako se riješiti šefa 2 sigurno odigrala jednu od svojih najboljih uloga. 

Kako se riješiti šefa 2 komedija je za sve koji mrze svaku minutu provedenu na poslu, jer će vidjeti da uvijek može biti gore. Zato pošaljite čestitku šefu i neka vas odvede u kino (o svom trošku naravno :) )

Cinestar nagrađuje!

5 radnika koji pošalju najorginalniju čestitku upućenu svom šefu na naš mail nagradna.FB@blitz-cinestar.hr osvajaju super nagrade iz filma. 

Nagrade su:

1x2ulaznice 

1x rukavice (za touch screen) 

1x Ž majica 

1x M majica (pulover) 

1x stalak za tuš

Jer iza svakog dobrog šefa, stoji još bolji zaposlenik, a iza svakog lošeg, njih 5.

Film Kako se riješiti šefa 2 pogledajte od 27.11. u CineStaru! Rezervirajte dvoranu već danas na: marketing@blitz-cinestar.hr

Za sve upite obratite nam se na mail: marketing@blitz-cinestar.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dupini se zabavljali kod Novog Vinodolskog: 'Bili su zaigrani...'
VIDEO: DOBRO SE ZABAVILI

Dupini se zabavljali kod Novog Vinodolskog: 'Bili su zaigrani...'

Troje dupina uživalo je u lijepom i sunčanom vremenu te se kod Novog Vinodolskog u nedjelju oko 15 sati približili obali te su se zabavljali. "Izgledali su zaigrano,stalno su se pojavljivali na površini A ljudi su bili fascinirani prizorom", ispričala nam je čitateljica, koja nam je poslala video veselih dupina.

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Eurosong obojan skandalima: Šokantna Irska, diskvalificirali Nizozemca, veliki prosvjedi...
UĆI ĆE U POVIJEST

Eurosong obojan skandalima: Šokantna Irska, diskvalificirali Nizozemca, veliki prosvjedi...

Nemo i pjesma 'The Code' odnijeli su Eurosong u Švicarsku, a Baby Lasagna završio je drugi! No, osim odličnih rezultata za Hrvatsku, ovaj ćemo Eurosong pamtiti i po brojnim skandalima...